Vi testet forundringspakken!

31
Mar
2017

Sex er spennende, helt vanvittig spennende! Man vet aldri hva som skjer eller om man får servert overraskelser. Eller, dette er i begynnelsen av forhold, stort sett! Men jeg og typen har gjort en greie ut av å skulle overraske hverandre i sengen, av og til. Om det er med en ny stilling, et nytt sett undertøy, et nytt sted eller et nytt leketøy. Det trenger ikke være så komplisert eller mye, bare det er noe nytt. På den måten blir sex vanvittig spennende! Jeg trodde ikke sex kunne bli mer spennende, men så bestilte vi en forundringspakke! Vi ante ikke hva som var i pakken noen av oss, noe som gjorde det hele ekstremt pirrende. Du kan også kjøpe pakken HER!

Vi har kjøpt forundringspakker før, med stort hell! Vi har satt oss som mål å prøve alt pakken inneholder, og det har vi stort sett gjort. En forundringspakke gir deg muligheten til å utforske ting man kanskje var litt skeptisk til i utgangspunktet. Slike pakker inneholder alltid noe for enhver smak, noe som kanskje er det beste! På den måten får jeg testet ut noe jeg liker, og typen testet ut noe han liker.

Ingen av forundringspakkene er like, noe som gjør at vi bestilte to! Den første vi mottok inneholdt en rabbitvibrator som var skikkelig bra, en vibrerende fleshlight til han, en ganske stor dildo som var i veldig god kvalitet, noen trådløse vibrerende egg som jeg har i musa mens han styrer dem, sexy undertøy til både han og meg, en vibrerende parleke, nippelleker, en pakke med forskjellige analleker og så fikk vi masse forskjellige ting som gjør sexen mer spennende og deilig (glidemiddel, rens, massasjeolje, en spray som gjør oralsex bedre osv).
Så som du kanskje skjønner, vi fikk MYE for pengene. Jeg sjekket på nettet og en av lekene ALENE kostet jo over 590 kr!  Så alt det andre var egentlig bare bonus..

Jeg ble helt i ekstase når vi fikk pakken. Esken var stor og stappfull!
Det skulle ikke mer til for å tenne alle gnistene i meg. Den første leken vi pakket opp var en rabbit. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg ikke ville prøve rabbiten først. Da hadde jeg kommet i løpet av få minutter… Spenningen måtte vare litt lenger enn det!
Så løftet kjæresten min opp en pakke fra esken som innehold leketøy til niplene. Han så på meg og smilte lurt. Jeg lot toppen falle nedover skuldrene mine og ut tittet to knallharde brystvorter.  Jeg skal ikke si så mye om hvordan leketøyet fungerte (det skal jo være spennende for dere også!) men jeg kjente hvordan musklene i underlivet trakk seg sammen og jeg ble klissvåt. Som svar tok jeg hånden hans og førte den opp under skjørtet mitt. To søkkvåte fingre glinset i lyset fra vinduet, og kjæresten min kysset meg dypt.
«Slapp av, vi må se hva mer vi har fått!»

Det neste vi dro opp var et leketøy til han. En fleshlight med vibrasjon. Jeg dro ned jeansen hans og den knallharde pikken spratt ut.
«Hallo, skulle vi ikke se på varene?» Han gliste når han spurte…
«Du testet noe på meg!» sa jeg strengt.
Jeg spyttet på leketøyet og slikket typen min mykt på penishodet. Jeg satt på kne foran han og så hvordan den store, harde kukken hans sklei inn i leketøyet.
«Åh herregud!» Han stønnet og trakk seg litt bakover.
«Den der var helt utrolig!»
Den lave vibrasjonen kunne så vidt høres, men det var ikke tvil om at det var dype vibrasjoner som stimulerte kraftig og på blikket til kjæresten min kunne jeg se at denne var en effektiv sak!

Det neste vi dro opp var en massasjeolje, og siden jeg allikevel var så godt i gang «der nede» på han så helte jeg noen dråper massasjeolje på den harde staken hans. Jeg runket han forsiktig mens jeg kysset den glattbarberte pungen hans. Han elsket det! Alt blir bedre med mye fuktighet, så denne massasjeoljen gjorde virkelig opplevelsen til noe nytt. Jeg dro toppen helt av meg og lot brystene mine gli opp på hver side av kukken hans.
«Jeg klarer ikke holde ut mer, jeg må ha deg nå!» hvisket jeg i øret hans og satt meg opp på kjøkkenbenken. Han sto et par meter unna, så som et hint om at han skulle komme nærmere løftet jeg en fot opp på benken som mitt nakne underliv åpnet seg mot han. Jeg lot fingrene gli over musa mi og jeg kjente hvor vanvittig kåt jeg var! Forundringspakken, spenningen og den ekstremt deilgie kukken til kjæresten min ble nesten for mye å håndtere for meg.
Kjæresten min nøt syntes av meg i noen sekunder. Jeg skjønner han godt jeg! Når dama di fingrer seg selv på kjøkkenbenken, er det lov å se!

Han kom mot meg og presset seg inn i den trange musa mi. Jeg kysset han dypt og dro han tettere mot meg. Man hørte hvor våt jeg var så han støtet mot meg. Jeg kunne ikke få nok! Han løftet meg over på sofaen der esken sto og dro opp neste ting, en analleke! Han puttet den fort i munnen for fuktigheten sin skyld, før han holdt den opp foran meg. Han trengte ikke be meg to ganger! Jeg tok analleketøyet og snudde meg så jeg sto på alle fire foran typen. Så presset jeg den inn i meg, mens typen så på. Han spyttet på leken igjen, før han også trengte inn i meg. Jeg kjente hvordan jeg var fylt opp i begge hull, og jeg elsket det!
Han knullet meg hardt og etter få minutter kastet orgasmen seg rundt i kroppen min. Det var helt magisk! Noen sekunder senere drar kjæresten min ut analleketøyet og trenger inn i anusen min, der han kommer som et fyrverkeri!
Fy søren, denne pakken gjorde noe med oss! Jeg gleder meg til å prøve resten av tingene!

Det er som nevnt ikke det samme i alle pakkene, så du kan trygt bestille en pakke selv om jeg har avslørt noen detaljer her! Det jeg kan si er at kvaliteten er god, det er noe for enhver smak og du får mer for pengene enn jeg trodde var mulig. Denne pakken anbefaler jeg på det varmeste!  Jeg har kjøpt en ny eske som jeg skal fylle påskeegget til typen med!

 

Forundringspakken får du kjøpt HER! 
NB! Svært begrenset antall!