10 days of play – tips for å krydre ditt sexliv!

Har du lyst til å gjøre noe spennende og nytt med din partner? Vi har den perfekte utfordringen til dere!

Fifty Shades overrasker stadig med nye og spennende produkter. Fra årets film, Fifty Shades Freed, har de kommet med den perfekte gaven/utfordringen til deg og din kjære! Om du har lyst til å teste ut noe nytt, eller bygge litt videre på det dere allerede har testet, så anbefaler vi dere å prøve “10 days of play”!

Pleasure Overload – 10 Days of Play inneholder alt dere trenger for mye deilig nytelse. Esken er designet som en adventskalender med 10 ulike luker som hver inneholder et spennende produkt fra Fifty Shades of Grey-serien.

Alle produktene i esken passer i den flotte oppbevaringsposen i fløyelsmykt stoff, del gleden ved å åpne en ny luke sammen og utforsk mulighetene med de spennende produktene. Gavesettet inneholder et vibrerende egg, pirrende brystklemmer, penisring, silkebånd for lett bondage og mye mer!

Gi en gave som inspirerer og pirrer fantasien! Åpne en luke hver dag, eller spar lukene til gode anledninger hvor dere begge har tid til å nyte hverandre.


INNHOLDET I ESKEN

– Mini Flogger med gullfarget klips
– Fjærkiler
– Gullfarget vibrator
– Vibrerende kegelkuler i silikon
– Analplugg i silikon
– Vibrerende penisring i silikon
– Brystklemmer i metall og silikon
– Øyenbind
– Silkebånd for lett bondage
– Eksklusiv Fifty Shades Freed fløyelspose


Tar dere utfordringen?

For video av gavesettet kan dere klikke dere inn på denne linken

Svigerinnens tunge

Storfamilien har leid et hus i Spania og i dag er det Maud og svigerinnen Janet sin tur til å slappe av ved bassenget mens

Våt kunst

Tidlig morgen i boligfeltet ,de fleste gjør seg klar for en ny dag på jobben . Det er lys i de fleste hus og kaffekoppen

Annerledes offentlig sex!

Offentlig sex er ulovlig, men gud, så spennende! Forrige romjul opplevde jeg noe så pirrende, og så spennende, at jeg bare MÅ fortelle om det!