Orgasme. Så enkelt for noen, men for andre helt umulig. Veien til orgasme er ikke lik for alle, og det er flere veier frem til målet. Og vet man ikke hvordan man får orgasme selv, er det heller ikke lett for partner å gi deg en orgasme. Veien til en god orgasme kan ofte gå gjennom en massasje og det er en del punkter og soner man bør vite om, og utforske!

 

Klitoris: Klitoris er absolutt det viktigste erotiske punktet på en kvinnekropp. Mange kvinner klarer ikke å få orgasme hvis ikke klitoris blir stimulert. Det finnes utallige leketøy som man kan bruke for å stimulere klitoris, men Womanizer er den absolutt mest populære hos Nytelse.no.

 

G-PUNKTET: G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg. Stikk langfingeren inn og let med en «kom Hit» bevegelse. G-punktet kan også stimuleres ved samleie, da gjerne bakfra. Det aller bedte alternativet er kanskje å bruke et leketøy som er laget for å stimulere g-punktet. Miss Bi stimulerer g-punkt og klitoris samtidig, og dette kan også gi deg en sprutorgasme.

 

U-punktet: Hvis du har glede av presset ved penetrering, eller av kjærtegn og massasje rundt urinrøret, kan det være du har funnet u-punktet ditt. Dette området stimuleres lettes med en massasjestav! Sjekk ut DENNE nyheten fra Nytelse.no!

 

R-punktet: Dette er et punkt som erotikkpedagog Ylva Franzen omtaler som det viktigste punktet for kvinnelig tenning. Punktet sitter på ryggen, omtrent 5cm over rumpa. Dette punktet kan det lønne seg å massere med en massasjestav, kysse eller bare legge hånden på.

V-sonen: De aller fleste kjenner til v-sonen og vet hvor den sitter. V-sonen er inngangen til skjeden. Har du en følsom V-sone, liker du gjerne å bli fylt opp nettopp der, og da kan leketøy med tydelige riller eller en bulkete fasong være noe for deg. Det finnes mange dildoer i glass, som kan være spennende å prøve for de som er ekstra følsomme i dette området. Dildoer i glass føles annerledes ut mot huden, og kommer i mange forskjellige fasonger.

 

L-sonen: Hvis man sier at klitoris er toppen av treet, så er L-sonen røttene. Denne sonen sitter på innsiden av lårene og har en direkte kobling til klitoris. Kjærtegn disse områdene, og orgasmen blir ekstra kraftig! Dette er nok et område som man bør tilfredsstille med en massasjestav. Bruk glidemiddel og gni staven langs innsiden av hennes lår!

 

B-sonen: B-sonen er enkelt og greit baken. Rundt dette partiet er det mange følsomme områder. Selve baken er en erogen sone, og bør få oppmerksomhet. Noen ligger lette klaps på rumpa, mens andre liker at man stryker lett over den. En fjærpisk kan brukes til lett berøring, mens en ridepisk eller en flogger kan benyttes dersom man ønsker mer voldsom behandling. Lette klaps på rumpa med en pisk øker blodtilførselen, og man blir mer sensitiv.
I denne sonen sitter også anus, som er en erogen sone både for kvinner og menn. Det finnes en rekke leketøy man kan bruke i dette området, som f.eks. Anal Fantasy Kit, som anbefales av Nytelse.no Dette er et sett for deg som vil utforske og nyte. Men uansett hvilke leketøy man velger, er det viktig å bruke et godt glidemiddel. Anus blir ikke naturlig fuktig, slik som vagina. Nytelse.no anbefaler Aqua Glide Anal, som er tilpasset bruk i anus.