Det nyeste innen sexleketøy!

Hvert eneste år kommer det nye produkter på markedet som skal forbedre ditt sexliv, og 2017 er intet unntak! Helt nye produkter vil se dagens lys, og gamle bestselgere kommer med nye funksjoner.
Ulike produkter med APP er fremdeles i motebildet, og produkter som stimulerer deg på nye måter vil du også se mer av.

Nytelse.no har allerede nå fått inn produkter som fortjener en nærmere titt:

AV BAR INSIGNIA MASSASJESTAV
Det jobbes alltid for å finne en massasjestav som yter mest mulig kraft! AV Bar er en liten og kraftig massasjestav med rumlende vibrasjoner for effektiv stimulering! AV Bar er oppladbar og har lang brukstid, velg mellom 7 ulike vibrasjonstyper fra forsiktig rumling til kraftige vibrasjoner du kjenner gjennom hele kroppen.

En god massasjestav er et av de aller tryggeste kjøpene man kan gjøre innen sexleketøy. Staven stimulerer hele området rundt klitoris for raske og deilige orgasmer. Du bestemmer selv hvor hardt du presser ned med staven slik at du kan variere impulsene mens du nyter det store, myke massasjehodet i ren silikon.

LES MER OG KJØP HER!

8663s

 

PROBE VIBRERENDE ANALPLUGG
Vibrerende analplugger ble enormt populært i siste del av 2016, og ikke uten grunn! Særlig mannens anus er et sted som absolutt burde få sin del av oppmerksomheten! Probe er en liten og kraftig vibrerende analplugg i silikon, perfekt for nybegynnere! Velg mellom 10 ulike vibrasjonstyper med den inkluderte fjernkontrollen, analpluggen har en relativt tynn stav med en markert kule som gir ekstra stimulering akkurat der det føles best.LES MER OG KJØP HER!
8662s

FETISH FANTASY EXTREME SEX MACHINE
Sexmaskinen for både han og henne! Ser du etter en liten, men kraftig sexmaskin som enkel kan pakkes bort etter bruk er Fetish Fantasy Extreme maskinen for deg! Pipedreams nyeste sexmaskin har dobbel funksjon med både dildo og vagina for variert stimulering. Par kan nyte hver sin ende, eller du kan bytte mellom penetrering og anal stimulering hvis du ønsker det!

LES MER OG KJØP HER!

 

8648s (1)

PHILANDER SUCKING KLITORISSTIMULATOR
Vibrator med sugefunksjon for fantastiske klitorisorgasmer! Philander stimulerer klitoris og brystvortene med en forsiktig sugeeffekt og myke vibrasjoner – effekten er helt utrolig og bare må prøves!

LES MER OG KJØP HER!

8655s

MOSADI SMART PROSTATA MASSAGER
Mosadi er en profesjonell prostatavibrator med to motorer og gyroskopisk respons. Velg mellom 5 styrkenivåer og 6 vibrasjonsrytmer, du kan også styre vibratoren med en egen app for iOS og Android (krever Bluetooth).

LES MER OG KJØP HER!
8654s

Tent av tilskuer

Jeg og barndomsvenninnen min Amanda har et bror og søster forhold. Vi vokste opp omtrent sammen, og har alltid vært relativt nære hverandre. Vi endte

BDSM for nybegynnere!

Når man skal prøve noe for første gang, uansett hva det måtte være, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til