Dette blir sommerens mest populære sexleketøy!

Nytelse.no har tatt en titt på nyheter, trender og sammenlignet resultater fra 15 år i bransjen og kommet frem til hvilke sexleketøy som blir sommerens store favoritter! 

Nytelse.no er en av Norges største nettbutikker med sexleketøy og i 15 år har de gledet det norske folk med spennende produkter som gjør sexlivet bedre. Sommerhalvåret er høytid for sex, og det er en klar trend når det kommer til sommerfavoritter:
“Vi ser at det ofte er de samme produktene som selger godt om sommeren. Det er så klart noen nyheter som fort blir bestselgere, men produkter som går igjen år etter år er parleketøy, analleketøy til mann og app-styrte leketøy!”, sier nettredaktør i Nytelse.no, Tonje Olsen.

 

Prostataleketøy er ekstremt populært!
Det kan virke som om nordmannen blir litt mer nysgjerrige i sommerhalvåret, og ønsker å utforske mer. Nytelse.no selger mer prostataleketøy om sommeren, enn ellers i året, men i år er det mer populært enn noen gang:
“I år har vi opplevd en voldsom oppsving på analleketøy til mann, og mye tyder på at vi kan takke Harm&Hegseth for det (Podcast med Vegard Harm og Morten Hegseth). De snakket ekstremt varmt om prostataorgasme i en av norges mest populære podcaster og de klarte å beskrive følelsen av en slik orgasme, og samme dag gikk salgstallene opp på prostatavibratorer!”
Prostata blir ofte kalt mannens g-punkt og er et område som kan gi de absolutt beste orgasmene! Den beste måten å stimulere dette punktet på, er med et leketøy designet til nettop dette, fordi det kan være vanskelig å vite hvordan man skal stimulere punktet riktig på egenhånd.

Høytid for par-sex!
Sommeren er en tid for å pleie kjærligheten, og Nytelse.no merker at vibratorer til par er særlig populært om sommeren. Tonje Olsen, Nettredaktør i Nytelse.no, forteller at dette har vært en trend i mange år:
“Hver sommer går salgstallet på parvibratorer betydelig opp. Folk har mer tid til å pleie kjærligheten, man er kåtere om sommeren og generelt så ser vi at folk utforsker mer og prøver leketøy de kanskje ikke har erfaring med fra før av”.

Fjernstyr partnerens orgasme!
Mange reiser bort fra kjæresten om sommeren, men det er ingen grunn til at sexlivet skal ligge brakk! Sexleketøy med APP er en bestselger om sommeren, og muligheten til å fjernstyre partnerens orgasmer tenner tydeligvis det norske folk.
“Du kan koble deg opp via telefonen din og styre sexleketøyet til partneren, man må jo bare elske det?! Disse leketøyene er veldig populære hele året, men får en markant oppsving i sommerhalvåret og det kommer nok av at mange reiser bort”, forteller Tonje i Nytelse.no. Videre forteller hun om årets store hit til henne, det vibrerende egget “lush 2”.
“Dette er et ekstremt kraftig vibrerende egg til henne, som kan styres via APP. Dette egget var veldig mye snakket om i ulike forum før det kom til Norge, så vi gledet oss veldig til å få det inn! Og det har ikke skuffet et eneste sekund.. Egget flyr omtrent ut av lageret og de positive tilbakemeldingene hagler. Dette blir nok sommerens bestselger, hvis dette trykket fortsetter!”

 

 

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til

Fitte i karantene

Norge ble stengt ned og familien fikk hjemmeskole og hjemmekontor. En prøvende tid for mange, men av og til fikk man noen minutter alene. Hun