Tenk deg at du kunne få tak i en kraftig klitorisvibrator som du ikke trenger å holde på plass selv, og som gjør all jobben for deg – hvor fantastisk hadde ikke det vært?!

Lisa har testet handsfree-vibratoren Eva II, og her er hennes erfaring:

Jeg var litt usikker på om denne faktisk kunne være så bra som den er beskrevet, men jeg ønsket likevel å gi den en sjanse. For det første er fargen helt nydelig! Den er lysrosa og laget av deilig og myk silikon, så første inntrykket var veldig bra. Den har et veldig annerledes, men skikkelig stilig design som jeg aldri har sett før.

Jeg satt den på plass og lente meg tilbake for å slappe av. Det var så praktisk at jeg ikke trengte å holde den på plass selv, den gjør jo all jobben helt selv. Det eneste jeg trengte å gjøre var å stille inn styrken på vibrasjonen. Designet var veldig praktisk slik at den satt ordentlig på plass hele tiden.

Jeg slo på vibrasjonene og ble overrasket over hvor kraftig den lille vibratoren var! Man kan velge mellom 3 ulike vibrasjonsnivåer, fra en litt svakere vibrasjon til en heftig og intens. Personlig liker jeg en kraftig vibrasjon, så denne passet meg veldig godt!

Jeg digget også at den er vanntett for da kan jeg bare ligge i badekaret og slappe av mens den gjør all jobben for meg – bedre kunne det faktisk ikke vært. Man kan dessuten bruke den mens man har sex, og det er jo helt perfekt! Tenk deg de deilige vibrasjonene på klitoris samtidig som han penetrerer deg. Det skal helt klart testet ut.

Vibratoren kan brukes for alle selvom du aldri har testet en vibrator før. Det som er så deilig med denne vibratoren er at du ikke trenger å holde den på plass selv, og da kan du faktisk bruke en dildo i tillegg – helt genialt! Jeg anbefaler virkelig denne til alle, også til dere som sliter med å få en orgasme.

Ønsker du deg «Eva II» du også? Klikk dere inn her for å kjøpe