Måten han ser på meg hver gang han går forbi meg får meg til å stusse. Ektefellen til min beste venninne kaster lange blikk på meg hver gang han går inn til kjøkkenet for å hente mer vin eller øl.

shutterstock_159241046

Det er en sen vårkveld, som jeg tilbringer hos min beste venninne Hilde med hennes mann og fire andre venninner av oss. Jeg prøver å ikke møte blikket hans og ser ned i vinglasset mitt. Musikken er høy med fengende rytme og god bass. Thomas som han heter, kommer bort til meg og spør om jeg vil ha mer vin i glasset. «Ja, takk» svarer jeg og smiler til han. Thomas skjenker rødvinen sakte ned i glasset mitt. Jeg inbiller meg at han prøver å se ned i kløften min. Jeg løfter blikket fra glasset og ser opp på Thomas. Han ser virkelig på puppene mine. «Uuups!» kommer det fra han, og jeg merker at jeg blir våt på fanget. Han hadde helt for mye vin slik at det har rent over. Jeg reiser meg opp og ler sammen med venninnegjengen. «Du får ta med deg Sandra og finne noen klær til henne i klesskapet mitt» Sier Hilde til Thomas. Jeg kjenner jeg bli rød i ansiktet og følger Thomas til soverommet. I klesskapet finner han frem en sexy rød topp og en sort jeans. «Vil du skifte her, eller på badet?» spør han mens han legger klærne i armene mine. «Badet» sier jeg og går mot baderomsdøren som ligger i andre etasje. Før jeg rekker å kle av meg de tilgrisede klærne banker det forsiktig på døren. «Ja?» svarer jeg. «Det er bare Thomas, lurte på om du trenger noe annet?» «Tja, jeg kunne trenge noe hjelp». Uten å si hva det er, åpnet jeg døra og slapp han inn. Jeg låste døra bak han og begynte sakte og dra av meg den hvite tilsølte toppen. Brystene mine med push-up bh kom til syne. «wow» sukket det fra Thomas. Jeg tok tak i buksen min og begynte sakte å dra den forsiktig ned slik at han kunne se den sorte stringen min. Jeg lar han betrakte meg mens jeg sakte strippet for han. Noe hardt begynte å komme til live i buksen hans. Jeg la merke til at han ble gradvis rødere i ansiktet. Han prøver å rette på utstyret sitt mens han harker litt. «Går det bra?» spør jeg. «Joda, hadde bare ikke regnet med dette» svarer han. Jeg ser tydelig at han er veldig flau. «Var det kanskje ikke dette du hadde tenkt deg?» spør jeg og tar tak rundt håndleddene hans og fører dem på brystene mine. Han klarte ikke å svare og gispet. Jeg ser pikken hans vokse mer. Jeg tar tak rundt hodet hans og trekker han mot leppene mine. Han strittet ikke imot. Jeg kjente tungen hans gli inn i munnen min. Kliningen pågår ikke lenge før det banket på døra. «Hallo? Jeg må sånn tisse, er du ferdig snart?». Jeg trakk meg hurtig unna og svarte henne med et hurtig «snart!»

Jeg kledde på meg de nye klærne i hu og hast mens jeg dro Thomas inn bak dusjforhenget. Jeg ville ikke bli sett med han sammen med meg bak en låst dør. Thomas sto musestille bak forhenget mens jeg åpnet døra og slapp venninnen inn. Uten at jeg fikk tid til å gå ut lukker hun døren og setter seg ned på toalettet. Jeg stilte meg foran speilet og prøvde å puste rolig. «Så klomsete det var av Thomas og søle så mye vin over deg da! Det går vel an å passe på hvor mye man skal skjenke!» «Ja, det kan man si» svarte jeg henne. «Hilde er så heldig som har en så kjekk mann! Hadde han vært singel hadde jeg kjørt på med en gang» Sier hun til meg. «Ja, han er jo pen» svarer jeg forsiktig. «Har du egentlig lagt merke til hvordan han ser på deg, eller?» «Nei, hvordan det?» svarer jeg mens jeg fikser på håret mitt. «Jo, han ser på deg ofte. Skulle tro han hadde skitne tanker om deg eller noe». Hun ler og gjør seg ferdig på toalettet.

Jeg følger henne ned og setter meg på plassen min og tar en stor slurk av vinen. Jeg kjente jeg begynte å bli beruset. «Jøss, valgte du de gamle fillene der. Det er noe Thomas kjøpte til meg for lenge siden. Jeg har ikke giddet å prøvd dem på engang.» kom det fra Hilde. Jeg ser på henne og smiler. «Åja, tenke bare å velge noe som lå innerst i skapet jeg» svarte jeg unnvikende slik at hun ikke skulle tro det var Thomas som hadde plukket dem ut til meg. I det kommer Thomas luskende ned fra trappen, setter seg ned og tar et fast grep om ølen sin. «Hvor ble det av deg da, Thomas?» spurte Hilde. «Do kø» svarte han kort og tar et stort slurk fra ølglasset sitt.

Senere samme kveld var alle godt beruset, musikken var stilt litt lavere og alle snakket med hverandre for fullt. Det er diskusjoner om alt og ingen ting. Av og til dro jentene drøye, grove vitser som var hysterisk morsomme. Jeg satt i min egen verden og fantaserte om Thomas og hvordan pikken hans ser ut. Jeg hadde vært kåt i hele kveld. Jeg ser på han og ser at han er svært sosial og snakker med venninnegjengen. Ut fra kjøkkenet kommer Hilde med et serveringsfat med shotglass og tequila. Thomas stiller opp musikken og setter på en bra låt. Vi shotter tequilaen og begynner og dance rundt om i stuen. Flere mennesker kommer inn inngangsdøren og velter inn i stuen sammen med oss. Det var bort i mot ti jenter og seks gutter som hadde gått fra en annen fest og kommet hit. Hilde hadde laget en facebook status om at det var fest hos henne for å få flere folk til å komme, og den fungerte. Alle ble godt tatt i mot og servert en drink. Hilde var nærmest en servitør i sitt eget hjem, noe som hun trivdes godt med. Alle danset rund om i den trange stuen til den heftige musikken. Jeg ble presset inn mot Thomas slik at rumpen min traff skrittet hans. Jeg er så beruset at jeg tenkte ikke mye over det og danset sexy foran han. Thomas begynte å bli stiv igjen. Flere mennesker velter inn i huset og til slutt var det vel og merke fullt over alt. Thomas prøver å hviske meg i øret, men musikken er for høy. Han tar tak i armen min og leder meg ut av huset. Ute hører man høy bass. «Jeg prøvde å fortelle deg at det er så mange mennesker her nå at Hilde merker kanskje ikke at vi er der». Jeg ser på han med kåte øyne.

Han leder meg videre inn i gjestehuset som står på samme gårdsplass. Det var overraskende varmt ute og her inne. Videre går vi mot soverommet og Thomas kaster meg ned på en stor dobbeltseng. Jeg ser han river av seg skjorten og legger seg over meg. Jeg prøver å åpne opp buksen hans mens han kliner med meg. Jeg er så kåt at jeg ville ha han inni meg så fort som mulig. Han reiser seg og drar av meg jeansen mens jeg drar av meg toppen. Han hiver seg ned over meg igjen, beføler og klemmer på puppene mine. Jeg begynner å stønne i nytelse. «Liker du analt?» spør han meg mens han suger meg på halsen. «Ja» gisper jeg. Han finner frem glidemiddel og smører pikken sin godt inn. Den er stor og blodårene er oppsvulmede. Sakte drar han den sorte stringen min til siden og retter pikken sin mot rumpehullet mitt. Han presser den sakte inn. Jeg stønner til. Det er bare andre gangen jeg har analsex. Alkoholen spinner rundt i hodet mitt og jeg lar han synke dypt inn uten problemer. Thomas stønner høyt, begever hoftene sine frem og tilbake og tar faste tak rundt lårene mine. Jeg fører ned en finger til klitten min og kiler den. Jeg er kliss våt nedentil. Jeg bruker fingrene mine til å smøre inn klitorisen med fittesaften. Thomas beveger seg hurtigere og hurtigere, stønner i nytelse og spruter meg lang inni rompa. Jeg fingrer fortere og hyler til i en heftig orgasme. Han legger seg ned ved siden av meg og vi nyter hverandre en liten stund til.

Jeg kjenner fortsatt en liten spenning mellom oss hver gang vi treffes.