Frekk Valintine´s Day

Det er veldig ofte lagt opp til at Valentine´s Day  skal være romantisk, men hvorfor ikke gjøre den frekk i år?

8 av 10 Nordmenn tenner på dirty talk, og det norske folk fantaserer om BDSM som aldri før, så hvorfor ikke gjøre noe med det på selveste Valentine´s Day. Snakk med hverandre om fantasiene deres og finn ut hvilken fantasi dere ønsker å utspille. Drømmer du om å bli dominert, prøve ut bondage eller kanskje rollespill. Nå har du muligheten. Vi guider deg til en frekk helaften med din kjære.

Slik planlegger du en frekk feiring

  1. Snakk med partneren din om drømmer å fantasier. Har dere en felles fantasi dere vil gjennomføre, eller har en av dere kanskje en fantasi den andre vil oppfylle?
  2. Kjøp det dere trenger for en frekk helaften. Vi kan anbefale den lekre bondage serien fra Taboom. Her finner du alt du trenger for en sexy og frekk feiring.
  3. Sprit opp med Dirty Talk. Husk at det ikke bare er hva du sier, men også hvordan, som avgjør om det tenner, både når det kommer til volum, lyder og tempo. Det er ofte lurt å starte litt rolig med litt lavere stemme enn vanlig. Men prøv deg frem med alt fra å hviske forsiktig inn i øret at du vil ha mer, at vedkommende tenner deg. Du kan også se dypt inn i øyene å si «ååå, det er så deilig å ha deg inni meg/være inni deg» eller rope knull meg mens du stønner høyt.
  4. Utkledning, rollespill og sexy undertøy. Ingenting setter fantasien mer i sving enn dette. Start dagen med å sende noen sexy snap-bilder som du har lagret på telefonen. Partneren din vil være tent helt fra de kommer hjem.
  5. Vær forberedt på litt kløning om dette er første gang, men det gjør ikke noe for dere skal bare leke og nyte.

Happy Valentine!

Etterlengtet kn*lling!

Jeg sitter på bussen og er spent. Det er mørkt ute, gatelyktene blir til lysstriper. Kroppen min venter spent på ham. De våte regndråpene triller