Hva tenner deg?

“Kjære dere i nyevibber.no! Jeg ønsker å fortelle deres lesere om mitt favoritt “leketøy”. Det gir helt klart en ekstra piff til barnebursdagen dersom man blåser opp noen ballonger, men har dere forsøkt å ha samkvem med en ballong? Spenningen er enrom! Jeg blir ikke lei. Jeg vil anbefale ballongsex. Kanskje jeg kan skrive om det på deres nettside?”

NyeVibber.no er en nettside for alle som liker erotikk. Vårt mål er å opplyse og å tipse våre lesere om hvordan de kan få et mer spennende og variert sexliv. Men vi har heller ikke en bunnløs brønn med erfaring å hente fra. Derfor ber vi deg om å dele av dine erfaringer. Det er ikke alle forunt og ha et sexliv som er så spennende som man kanskje skulle ønske seg, men veldig mange sitter på et lite tips som kan være en liten “a-ha”opplevelse for andre.

Så enten du har en fetisj, en opplevelse, en fantasi eller et lite tips, så vil vi komme i kontakt med deg! Vi vet at det finnes vanvittig mye spennende mennesker der ute, og dere må dele av deres erfaringer slik at andre kan la seg inspirere.

Innsatsen vil bli belønnet. Send oss en epost på nyevibber@nytelse.no nå!

Tent av tilskuer

Jeg og barndomsvenninnen min Amanda har et bror og søster forhold. Vi vokste opp omtrent sammen, og har alltid vært relativt nære hverandre. Vi endte

BDSM for nybegynnere!

Når man skal prøve noe for første gang, uansett hva det måtte være, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til