Hvordan gi en blowjob 

14.mars er et Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang vært “en greie”. Men hvordan får man den perfekte feiringen?

Det er opp til hver enkelt hvor mye de velger å feire denne dagen, men det er alltid kjekt med gode tips til hvordan man kan gjøre sugejobben best mulig både for den som mottar og den som gir.

 

Slik gir du en god blowjob

  • Stilling
  • Han ligger på ryggen og du sitter mellom bena hans. Da har du mer kontroll på hvor dypt inn du vil ta han og han kan nyte mens han slapper av.
  • Han står, partneren sitter på sengekanten (eller annet møbel i passende høyde). Det blir litt ekstra spennende for han og mye mer behagelig for deg! Og hendene er helt fri til å stimulere andre deler av kroppen hans. Ta et grep om rumpeballene, og lag store sirkler. Da stimulerer du anusområdet uten å være for direkte.
  • Han står, du ligger på kne foran han. Det er mer komfortabelt enn å ligge ved siden av han. Og han vil oppleve deg som litt mer underdanig, og det digger gutta.

2. En fest for øynene

  • La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass ved å ta håret opp i en strikk og hvis du er modig, se han i øynene

 

3. Forspill

  • Slikk deg nedover kroppen hans og til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig!

 

  1. Bruk hendene også

Få håndbevegelsene under kontroll før du bruker munnen. Ikke trekk eller napp i forhuden, men håndter den så den glir opp og ned langs penishodet. Spytt på penis, fordi hvis den er tørr, er ingenting godt! Bruk alltid begge hendene. Den ene skal behandle penis, den andre området rundt. Kil testiklene, stryk området rundt. Eller brukt begge hendene på penis. Variasjon er spennende, og utrolig deilig.

  1. Vått er godt

Før du setter kursen nedover, la det samle seg masse spytt i munnen din. Det kan også bli vanskelig å opprettholde fuktigheten underveis, så det er lurt å ha et glass vann i nærheten, eller bruke glidemiddel.

 

  1. Dypt og mye tunge

Gå ned og slik som på kjærlighet på pinne. Et langt slikk fra roten og opp til hodet. Form så munnen til en «O» og smett munnen over ereksjonen hans i en bevegelse og ta han inn så dypt inn du klarer. Det skal være behagelig for deg også. Grip så rundt penisroten med en hånd mens du lar munnen gli opp og ned. Den grunnleggende håndbevegelsen er den samme: La hånden gli opp og ned, lukk den når du kommer til hodet. La tungen virvle rundt penishodet når du kommer dit. Lag litt vakum av og til.

  1. Øk på i innspurten

På samme måte som med kvinner, er det viktig å holde en jevn rytme for å bygge opp spenningen. Men når han nærmer seg utløsningen, øk farten og trykket.

  1. Finalen

Hvis du ikke vil avslutte med han i munnen din, bytt til samleie rett før det avgjørende øyeblikket. Ellers er det en mulighet å svelge. Men hvis du ikke ønsker det, kan du la han komme utover brystene dine, i hånden din eller over seg selv. Men hva enn du gjør. IKKE lag et nummer av det. Han skal ikke skamme seg for at han kommer.

TIPS:

  • Prøv en finger i rumpen hans og stimuler prostata samtidig.
  • Ikke tenk at forhuden er i veien for de som har den, bruk den.
  • Flere kvinner er jo frustrerte for de ikke får mannen til å komme raskt nok når de suger, og føler at de må suge i evigheter. Damene tror ofte at det er for at de suger eller gjør ting for løst og for sakte, men det er ofte motsatt. Klemmer du for hardt så holder man igjen orgasmen, og er man for hardhendt med munnen så veksler man mellom deilig og delvis vondt noe som forsinke orgasmen.
  • Sloppy blowjobs er deilig. Innlevelse er utrolig viktig. Menn er indoktrinert i porno, så sug som en pornostjerne og vis at du nyter det.

 

UNNGÅ:

  • Ingen tenner
  • Ikke for hardt vakum
  • Til gutta – ikke press hode til den som suger lenger inn enn de selv ønsker.


Slik steker du biffen

Nøyaktig steketid på en biff er vanskelig å anslå, men hvis du bruker et steketermometer er du garantert suksess og samme resultat hver gang. Hvis du skjærer litt tykkere biffer er det enklere å måle kjernetemperaturen.

  • : 52-56 grader
  • Medium: 58-64 grader
  • Godt stekt: 66-68 grader

Slik gjør du:

  1. La biffene ligge i romtemperatur i minst 30 minutter før tilberedning.Da får du et bedre resultat, og kjøttet kjøler ikke ned stekepanna så raskt som det vil gjøre hvis det kommer rett ut av kjøleskapet.
  2. Krydre biffene med salt og pepper like før tilberedning.Du kan også bruke en hjemmelaget rub eller krydderblanding hvis du ønsker mer smak.
  3. Brun først kjøttet i rapsolje på høy varme.Skru deretter ned varmen og tilsett smør. Da får du oljens egenskap til å tåle høy temperatur, og god smak fra smøret.

    Du kan gjerne også tilsette et par fedd hvitløk og en raus kvast timian, oregano eller rosmarin. Bruk en skje til å «øse» smøret over biffen en gang i mellom så smakene setter seg i kjøttet.
  4. Biffene kan nå enten stekes ferdige i stekepannen, eller i en ildfast form i ovnen på 180 grader. Vil du ha perfekt stekegrad? Bruk steketermometer!
  5. La biffen hvile før den serveres.Da får kjøttsaftene satt seg og du får en saftig og smakfull biff. Hviletiden avhenger av steketemperaturen og størrelsen på stykket. Når den stekes ved 180°C er hviletiden ca. 15-20 minutter.

Stek biffen til et par grader under ønsket kjernetemperatur. Denne vil stige et par grader mens kjøttet hviler.

Eat ass day

I dag er det Eat ass day, men hvordan bør den feires og hvordan går man frem for å få nytelse i og rundt analen?

Den deilige jaktturen – Del 2

Nei, sier jeg forsiktig. –Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi

Den deilige jaktturen – Del 1

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta. Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Jeg gledet meg ekstra i år,