Hvordan vaske penis?

God hygiene og riktig vask er viktig for å holde penis ren og sykdomsfri.

Slik gjør du det:

Trekk forhuden tilbake og bruk bare vann eller eventuelt uparfymert intimvask (ikke såpe).  Ved tørr hud på penis kan du med fordel smøre huden med uparfymert olje. Hyppig vask bør unngås, men daglig vask er viktig for å forhindre lukt og for mye smegma (belegg) under forhuden.  Det er ikke strengt nødvendig å vaske/skylle under forhuden hver dag, men de fleste foretrekker nok dette. Dersom man ikke rengjør samler det seg lett fett og talg (såkalt “smegma” eller “kukost”), som kan lukte surt, og ser uappetittlig ut.

 

Hva smaker sperm?

Et rent og friskt underliv hverken lukter eller smaker vondt, men noen matvarer kan være med å påvirke smaken både for kvinner og menn.

Matvarer som gir bitter smak: Kaffe, alkohol, sigaretter.

Matvarer som gir skarp smak: Rødt kjøtt, mat med mye saus, melkeprodukter, sjokolade, asparges, brokkoli, spinat, hvitløk og løk.

Matvarer som gir søt smak: Frukt som ananas, mango, druer, eple, samt persille, selleri, peppermynte, spearmint, naturlig søtede drikker, kanel, sitron og kardemomme.

Om du fortsatt er usikker finnes det også glidemiddel med smak. Test ut glidemiddel med jordbærsmak, mango & pasjonsfrukt eller vannmelon.

Eat ass day

I dag er det Eat ass day, men hvordan bør den feires og hvordan går man frem for å få nytelse i og rundt analen?

Den deilige jaktturen – Del 2

Nei, sier jeg forsiktig. –Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi

Den deilige jaktturen – Del 1

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta. Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Jeg gledet meg ekstra i år,