Hvordan velge riktig vibrator?

Er du ute etter et sexleketøy som du kan bruke til stimulering av flere steder, er vibratoren veien å gå! Mange velger en vibrator når de skal kjøpe sitt første leketøy, fordi det er et sikkert valg. Man kan prøve seg frem og kjenne hvor man setter mest pris på de deilige vibrasjonene og man kan variere mellom å stimulere klitoris, vaginalt, stimulere g-punktet og analt. En vibrator er et multiverktøy!

Hva er en vibrator?

En vibrator er kort fortalt et vibrerende sexleketøy som brukes til stimulering av de områdene du liker best. Den finnes i alle mulige former og fasonger, men den klassiske typen er formet som en stav og egner seg godt til bruk både på klitoris, vaginalt og analt.

Hvordan velge riktig vibrator?

Riktig form!
Når man skal plukke ut riktig vibrator for sitt bruk, må man først og fremst vite hvor man har lyst til å bruke den! Ønsker man å bruke den flere steder, både på klitoris, vaginalt og analt er det lurt å velge en mindre vibrator med glatt overflate som enkelt kommer til der man måtte ønske å ha den! Dersom man vet at vibratoren kun skal brukes vaginalt, så kan man ta en ekstra kikk på de større variantene med en mer realistisk fasong. Det finnes også egne typer vibrerende leketøy for de som kun ønsker stimulering av klitoris, leketøy med bøyd tupp for stimulering av g-punktet og rabbitvibratoren er et godt valg for de som ønsker litt av alt! For å finne riktig verktøy er bud nr.1 å vite hvordan og hvor den skal brukes!

You got the power!
Vibratorer kommer med ulik intensitet og kraft. Hvor følsom er du? På de fleste vibratorer i de litt høyere prisklassene kan man velge mellom flere intensitetsnivåer. Hvis du er nybegynner eller liker å variere litt så kan det være lurt å velge en slik! Noen kvinner liker forsiktig stimulering over lengre tid, mens andre liker mer intens stimulering. Hvor intenst et leketøy er spiller en stor rolle for om du vil like det eller ikke, så bruk litt tid på å tenke på dette!

Materiale!
Hva slags materiale en vibrator er laget i er svært avgjørende for hvordan den fungerer. Hardplast er det materialet som overfører vibrasjoner mest effektivt og som vil gi deg mest intens behandling. Velger du en vibrator som er trukket i et mykere materiale slik som silikon, vil vibrasjonene bli noe dempet, men du har til gjengjeld valgt det materialet med best kvalitet og som er tryggest i bruk. Silikon er ikke porøst og bakterier vil ikke samle seg i selve materialet hvis man er nøye med rengjøringen!

Vibrator som parleke! 
En vibrator er ikke bare laget for at hun skal kose seg alene, den er også helt perfekt for parlek! En erotisk massasje med en kraftig vibrator vil føles like godt for han. Før den vibrerende staven opp og ned hans erigerte stav, la den massere punktet mellom anus og pungen og hvis han ønsker det kan vibratoren også brukes i anus. En vibrator kan også brukes til å stimulere klitoris under samleie og den innbyr til et ekstra spennende vorspiel.

Du finner et stort utvalg vibratorer i alle former og fasonger hos Nytelse.no.

 

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til

Fitte i karantene

Norge ble stengt ned og familien fikk hjemmeskole og hjemmekontor. En prøvende tid for mange, men av og til fikk man noen minutter alene. Hun