Tilbakemeldinger fra kunder er en god måte å navigere seg på når man skal unne seg et nytt sexleketøy. Basert på kundekommentarer har Nytelse.no funnet frem sine 6 mest populære leketøy!

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv den du også!

Fleshlight Stu får du kjøpt hos Nytelse.no!


The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. The Handy simulerer oralsex/runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsiden av maskinen. Du kan fritt justere støthastighet og -lengde med knappene på utsiden av hylsen: ønsker du rolig pumping akkurat rundt penishodet, eller frister det med lange, raske strøk over hele penis?

The Handy får du kjøpt hos Nytelse.no!


Fanny Hill er en analplugg med det lille ekstra, mildt sagt. Ikke bare stimulerer den med heftige vibrasjoner, den kan også blåses opp under bruk slik at du kan leke med ulike størrelser.

Fanny Hill får du kjøpt hos Nytelse.no!


Tro kopi av pornostjernen John Holmes sin penis! Dette er en skikkelig STOR dildo med realistiske former, både når det gjelder størrelse og form. John Holmes dildo har markerte blodårer, et stort hode og en kraftig, avtagbar sugekopp.

John Holmes Dildo får du kjøpt hos Nytelse.no!


Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty er 100% vanntett og kan fint nytes i dusjen eller badekaret. Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris.

Womanizer får du kjøpt hos Nytelse.no!

Norges mest solgte rabbitvibrator! Med over 30 000 solgte enheter er Mr. Rabbit virkelig damenes favoritt. Deilige roterende kuler, en frekk klitorisvibrator og flere vibrasjonsprogrammer gir ekstra gode orgasmer. Mr. Rabbit ble verdenskjent når damene i Sex and the City fikk øynene opp for denne frekke vibratoren. Deilige roterende kuler og en kraftig klitorisvibrator er nøkkelen til mange kraftige orgasmer, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir resultater er Mr. Rabbit et meget godt valg.

Mr. Rabbit får du kjøpt hos Nytelse.no!