Fast testperson for Nytelse.no, Lise, er vant til gode sexleketøy som gir noe ekstra. Hun har lang erfaring med produkttesting og er vanligvis rolig og kul når det kommer nye produkter på lager som skal testes. Men når nye Womanizer Liberty kom inn dørene hos Nytelse.no, tok det ikke lang tid før Lise gjorde det samme!

Første gangen jeg testet Womanizer beskrev jeg det som om all min seksuelle energi ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom og altoppslukende orgasme, og jeg fortalte hvordan jeg totalt mistet kontrollen over egen kropp. Siden den gang har tusenvis av kvinner latt seg imponere av Womanizer og den unike teknologien, og tilbakemeldingene har stort sett vært det samme: Klitorisstimuli kan ikke bli bedre! Men så ble det snakk om at en ny womanizer var på vei. Ryktene om nye Womanizer har florert i bransjen lenge, og endelig kom den! Womanizer Liberty!Forventningene var ekstremt høye når jeg endelig fikk den lille esken i hendene for første gang. Tidligere erfaring var at utseendet på dette leketøyet virkelig ikke hadde noe å si, for jeg visste hva den kunne gjøre med meg og bare tanken på det gjorde at pulsen økte, pusten ble tyngre og trusen ble våtere.. Jeg åpnet esken og det som møtte meg var lekkert design, en nydelig farge og deilig kvalitet! Jeg klappet i hendene av begeistring.

Jeg låste døren til badet og sank ned i et tomt badekar. Den kjølige overflaten traff den varme huden min og brystvortene mine ble stive. Jeg skrudde på vannet og varmt vann skylte over kroppen min og vekket alle celler, alle sanser, til liv. Jeg slo på det lille leketøyet og vet du hva? Bare lyden av det fikk tiden til å stoppe! Opplevelsen av Womanizer sitter så hardt i meg at bare lyden får hjertet mitt til å dunke ekstra hardt og underlivet mitt til å lengte etter behandlingen. Jeg kjente at saftene mine begynte å renne og jeg hadde ikke engang begynt.

Jeg lukket øynene for å være sikker på at alle inntrykk festet seg, så trakk jeg pusten dypt. Jeg åpnet kjønnsleppene og lot den lille hetten på leketøyet legge seg rundt klitoris. Det kilte virkelig i magen min og i samme sekund som leketøyet berørte klitoris veltet et enormt stønn av ren nytelse ut av meg. «aaah!» Jeg måtte bruke den ene hånden til å holde meg fast i badekarkanten og det var som om tusen flaksende sommerfugler strømmet fra hele kroppen og ned i musa. Jeg hadde ingen sjanse til å temme mine egne lyder, og gang på gang ropte jeg ut i vill ekstase. Jeg følte at alle nervene i kroppen endte i underlivet og det kilte helt ut i fingerspissene. Musa mi ble varm og kald om hverandre og jeg måtte virkelig konsentrere meg for å samle tankene. En skjelvende finger fant frem til knappene og jeg økte intensiteten gradvis.Sekunder senere ble jeg dratt igjennom orgasmens berg og dalbane. Det kjentes ut som om enorme krefter ville ut av kroppen min, og at eneste utgang var gjennom klitoris. Jeg åpnet leppene og lyden som kom kan ikke lenger kalles et stønn, det var rett og slett et hyl! Et hyl som var et resultat av en orgasme som kom så sterkt og hurtig at kroppen ikke visste hvordan den skulle takle det. Jeg bet tennene sammen og lot alle inntrykkene skylle over meg.  Orgasmen holdt meg fast, og jeg lot den gjøre det. Den bølget opp i meg igjen og igjen, og så lenge det varte klarte jeg ikke røre en muskel. Så slapp den taket. Litt etter litt.
« Å, Herregud…!» Jeg sank sammen i badekaret som etter hvert hadde fylt seg med vann.
Så begynte jeg å flire i ren lykkerus. I lykkerus fordi dette fantastiske sexleketøyet endelig var mitt. I lykkerus over alle kvinnene som skal oppleve det samme som meg.

Konklusjon:
Jeg har svaret på hvor grensen går for seksuell nytelse for kvinner, Womanizer! Jeg er målløs, men siden det fungerer dårlig i en skriftlig produkttest skal jeg prøve å forklare fordelene og ulempene med Womanizer Liberty. Dette er et leketøy som vil gi henne klitorisstimuli på sitt beste. Denne passer ekstremt godt for de med følsom klitoris og for de som liker en røffere behandling, ettersom Liberty har flere nivåer å velge mellom. Den er lett å bruke og jeg bruker den ofte sammen med mannfolk også! Det blir veldig lett for dem å bruke den på meg, fordi det er så tydelig hvor den skal brukes. Han slipper å famle rundt og jeg kan love deg at han elsker å se på meg når jeg opplever en så syk orgasme!
Når jeg forteller andre kvinner om Womanizer liberty blir jeg rød i kinnene og blikket mitt overbeviser dem. De sier at det ikke er mulig å se så nyforelsket ut uten at man virkelig er det!

Hvordan er Liberty sammenlignet med de tidligere modellene?
Womanizer Liberty er et billigere og veldig godt alternativ til «storesøsteren» Womanizer Premium. Når pris ikke spiller noen rolle ville jeg nok valgt Premium, fordi den bråker litt mindre og har flere nivåer å velge mellom. Men Womanizer Liberty gjør absolutt jobben sin, den har et nydelig design og den har en god pris.