Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. I dag markeres dagen for åttende år på rad, og det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen på, nemlig med orgasme.

Vi i Nytelse.no feirer med å gi gratis orgasmekrem til alle som handler t.o.m søndag 9. august. Orgasmekrem øker blodgjennomstrømningen som er en viktig del av det å oppnå orgasme. En undersøkelse utført av University of Kansas viser nemlig at nesten 8 av 10 jenter har faket orgasme. Det vil vi gjøre noe med! I tillegg er det veldig mange kvinner som aldri har opplevd orgasme. Vi syns denne dagen er viktig for å spre kunnskap om dette med orgasme for kvinner!

Onaner mer!
For å oppnå orgasme er det viktig at kvinnen selv blir godt kjent med egen kropp, slik at hun kan forklare hva som må til for å oppnå klimaks. Onani er derfor svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er også viktig å fortelle partner at det oftest må mer til enn penetrering, og at klitoris ikke bare er en knapp man trykker på, men at den faktisk er stor, (opp langs hele skjeden) og at den er veldig følsom.

Ti ting som er viktig om du skal oppnå orgasme:

 1. Hodet må med
Hjernen er en veldig viktig del av det å kunne oppnå orgasme. Kvinner tenker ofte på alt for mye annet som skulle vært gjort, kroppen sin, usikkerheter eller rett og slett stresser med å tenke på selve orgasmen, og at den ikke skal komme.

2. Ha god tid.
Sørg for at døren er lukket eller låst om det trengs, slik at du kan ha fullt fokus på egen kropp, enten du ligger i badekaret, i sengen, på sofaen eller står i dusjen. Sørg for å være i en komfortabel stilling som får deg til å slappe godt av.

3. Ikke gå rett på sak
Man kan ikke få sagt det mange nok ganger, kroppen trenger forspill. Selv om man er alene, er det viktig å komme i stemning. Bruk dusjhodet, fingre eller kilefjær til å berøre de erogene sonene og for før deg selv og din egen kropp. Om du har et stort speil kan det faktisk være ganske pirrende å se seg selv i sexy undertøy, hofteholder eller rett og slett naken.

4. Bruk pusten
Økt blodgjennomstrømning er viktig for å oppnå orgasme. Bruk derfor pusten aktivt. Trekk dypt inn gjennom nesen og ut gjennom åpen munn gjentatte ganger. Ikke vær redd for å lage lyd, det kan være ekstra sensuelt.

5. La fingrene gli
Selv om mange blir naturlig våte når de blir kåte er det alltid ekstra deilig med glidemiddel slik at underlivet blir glatt og deilig, og stimuleringen blir friksjonsfri. Orgasmekrem på klitoris vil også være med på å øke blodtilførselen og øke sjansen for å oppnå orgasme. Om dere er to kan en sensuell massasje være en deilig start.

6. La deg inspirere
Noen lukker øyne og fantaserer i eget hode, andre ser på bilder og film, mens noen leser erotiske noveller. Prøv deg frem og gjør det som passer for deg. Kanskje blir du tent nok bare av å se deg selv kåt eller den du har sex med.

7. Hold tempoet og trykket
Kjenn etter hva som føles deilig, og når du har funnet det, holder du jevnt trykk og tempo. Mange tenker at man skal variere mye, og ofte går man kanskje ut litt for hardt og med for høyt tempo. Husk at forsiktig berøring ofte er enda mer pirrende da klitoris er fylt med 8000 nervetråder.

8. Fingring
Prøv å la en eller to fingre gli inn i skjeden mens du masserer klitoris. Trykk mot g-punktet og masser frem og tilbake, eller bruk to fingre til å lage «svømmebevekelser» i skjedeåpningen.

9. Slikking
Når kvinnen slapper godt av er oralsex noe av de tingene som lettest gir henne orgasme. Husk myk flat tunge og samme regler for tempo, trykk og takt for stimulering av klitoris.

10. Beføl de erogene sonene
Prøv også å stryke, kile eller klype i niplene, mens du stimulerer klitoris. Om dere er to kan den andre parten slikke, suge og småbite i tillegg.

NYT dagen med deilige orgasmer enten sammen eller alene!