Massasjestav – den enkle veien til orgasme!

Massasjestav er ofte solgt som et apparat for å løsne opp stive og ømme muskler. Men det er også et ekstremt populært sexleketøy – med god grunn! Flere har fått øynene opp for hvor fantastisk en massasjestav egentlig er. Har man først opplevd en multiorgasme med en massasjestav, er det ofte vanskelig å gå tilbake til noe annet.

Massasjestav – den enkle veien til orgasme

Mange undersøkelser viser at det er overraskende mange kvinner som sliter med å få orgasme. Mange har til og med aldri fått en orgasme før. Sliter du med å få orgasme ved samleie eller eventuelt ved bruk av typiske sexleketøy som en vibrator eller dildo. Da skal det mye til for at du ikke får en orgasme av en massasjestav! De fleste massasjestaver har en svært kraftig motor med stort massasjehode som treffer hele området rundt klitoris.

Pirrende forspill

Massasjestaven er ikke bare en orgasmemaskin. Med en god massasjestav kan du massere partneren din for å varme opp før sex. Dere kan gi hverandre en dyp og effektiv massasje som lindrer ømme muskler. Ved å stimulere de erogene sonene rundt på kroppen øker blodsirkulasjonen, noe som gjør at man blir enda kåtere. Start gjerne med å massere ryggen og beveg deg sakte nedover mot kjønnsorganene. Følelsen av å bli stimulert over hele kroppen kan være svært pirrende!

Strømdrevet eller batterier?

Vi anbefaler gjerne strømdrevne massasjestaver som Fairy Mini Black Edition. Massasjestaver som går på strøm ofte har mer kraft og større massasjehoder enn de oppladbare. I det siste har vi også fått inn veldig gode oppladbare massasjestaver som har like kraftige vibrasjoner og fordelen av å være mer fleksible siden du ikke trenger tenke på å finne en ledig kontakt. Oppladbare massasjestaver som leWand er ofte litt dyrere, men du får en del fordeler som kan være verdt å ta med seg.

Serieorgasmer, ja takk!

På grunn av de kraftfulle vibrasjonene en massasjestav kan levere er det mange som gjerne får flere orgasmer på rad når de først kommer. Har du først fått én orgasme er det bare å la massasjestaven ligge over klitoris og hjelpe deg frem til neste orgasme, og neste… Det finnes flere ulike styrker på stavene, og får du ikke orgasme av det første trinnet så gjør nok trinn nummer 2 susen. Opplever du at du blir for følsom til å fortsette er det mange som velger å ha noe mellom massasjestaven og klitoris, f.eks. et håndkle eller bare over klærne.

Massasjestav - bilde av par som har sex

Midt i blinken for travle kvinner

Massasjestaver er helt perfekte for å ta seg en liten “kjappis” i den travle hverdagen. Hvis du enten er utålmodig, eller ikke helt kommer deg frem til en orgasme, så er en massasjestav genial. Med en massasjestav kan man få en orgasme på noen få sekunder, og passer ypperlig om du har dårlig tid.

Har du vært på jobb og skal hjem en liten tur før du reiser bort igjen, kan det være lurt å ha et slikt sexleketøy liggende lett tilgjengelig. Får du plutselig lyst på en kraftig orgasme kan du legge deg ned på sofaen eller senga i noen sekunder, og vipps så er du klar igjen. Om du ikke ønsker, eller har ikke tid til å kle av deg så fungerer den like bra utenpå klærne!

Perfekt med en partner

Selv om massasjestaver er det perfekte leketøyet for bruk alene, så er det like deilig å bruke med en partner. En favoritt blant mange kvinner er å la han eller henne penetrere deg samtidig som du stimulerer klitoris med den deilige massasjestaven. Det er mange spennende stillinger der du kan bruke en massasjestav. F.eks. kan han ta deg bakfra mens du rett og slett legger deg oppå massasjestaven – da blir du stimulert både innvendig og utvendig samtidig!

Tips: stimuler området rundt klitoris med massasjestav

Noen kvinner kan være litt overfølsomme på selve klitoris, derfor kan det være en god idé å varme opp litt før du går på det mest følsomme punktet på kroppen. Start gjerne med å ha et håndkle eller et teppe mellom massasjestaven og klitoris, det gjør at vibrasjonene blir dempet litt. Du kan også bruke staven til å massere innsiden av lårene, magen og kjønnsorganene utenom klitoris. Etterhvert som du stimulerer områdene rundt selve klitoris flytter du massasjehodet nærmere og nærmere selve tappen. Dette er supert for en partner å gjøre når dere har forspill.

Prøv dere frem litt med massasjestav – du finner garantert noe du liker!

Klikk dere inn her for å se det store utvalget vi har av massasjestaver

En annerledes sommer

Jeg var 19, det var Kenneth også, vi var bestevenner med lite til felles, men alikevel bestevenner.  Jeg var av de som røyket og drakk,

Tinder og Tango for to

Alle vet at Tinder er et lunefullt monster, som skjuler både gode opplevelser, forhold og skrekkhistorier man aldri kunne tenke seg. Jeg er litt forsiktig

Orgasme i offentlighet

Trusevibrator er noe jeg alltid har hørt dempede, fnisete historier om i hjørnet på vors eller blant venner. Har hørt om hvordan kjærester til både