Dette er fortsettelsen av en fantastisk novelle skrevet av «Verdens heldigste mann».
Kos deg med del 1, før du kaster deg over del 2.

Jeg gikk en tur ut på badet for å komme meg litt. Kaste litt kaldt vann i ansiktet og få igjen pusten. Jeg hørte sporadiske hvin og hyling fra soverommet, og ble værende der ute litt lenger enn nødvendig, for å la dem holde på litt med hverandre. Da jeg kom tilbake var det som om jeg aldri hadde gått; Lene slikket min kåte kone og fikk samme behandling i bytte. De lå i 69 med blondinen øverst; begge brukte fingrene svært så flittig, og jeg fikk meg ikke til å trenge meg på og avbryte kosestunden. I stedet tok jeg opp kameraet og gjorde det jeg kunne som pliktoppfyllende fotograf. De fleste av bildene ble nok ikke noe særlig, men så var det alltids enkelte som kom til å se meget profesjonelle ut; lyset, det kritthvite sengetøyet og de to vakre kvinnenes kropper som glinset av svette fikk hjertet mitt til å slå raskere, og jeg kunne bare tenke meg hvordan bildene kom til å se ut til slutt.

Etter å ha gått rundt senga og iakttatt de to en stund, hadde ereksjonen begynt å hardne til igjen. Damene la helt klart merke til det, men de bare smilte og fortsatte med hverandre. Kåte sukk og hvin fylte det kokende varme rommet og gjorde meg enda klarere for å delta selv, men de enset meg ikke. De bare fortsatte. Brukte hverandre – slukte hverandre med hud og hår, fikk orgasme annenhver gang etter tur … Til slutt ble de begge så andpustne at de la seg ved siden av hverandre og så opp i taket til de fikk igjen pusten. Jeg hadde  lyst til å trenge meg på, foreslå at det var min tur, eller bare gripe fatt i min kone og knulle henne og jentekjæresten hardt og lenge … men jeg kunne ikke. Det ville ødelegge øyeblikket. I stedet byttet jeg batteri på kameraet og satte det gamle til lading, mens jeg håpet på at jeg snart ville få utløp for lystene mine igjen. Det tok ikke så veldig lang tid, selv om det føltes som en evighet.

“Kom hit, da,” sa min kone og strakk seg ut mot sengekanten. Jeg stilte meg ved siden av senga og lot henne stryke hendene over meg. Hun grep rundt det stive lemmet og runket meg litt for hardhendt, slik hun pleide. Jeg hadde nevnt det utallige ganger, men hun var alltid litt for hard – litt for ivrig … “Jeg smaker på deg mens du smaker på ham,” kom det fra Lene, som akte seg over det stramme lakenet til min kones bakende. Det var fint at vi hadde en stor seng, slik at det var plass til flere i lengden, så Trude kunne ligge og suge meg mens hun selv ble slikket … De to virket begge svært så følsomme nå, men de hadde også blitt såpass slitne at tempoet falt til krabbefart. Innimellom rykket en av dem til idet følelsen ble for intens, og jeg forsto godt hvordan det føltes. Vi sluttet liksom aldri; tok ikke pause, men bare fortsatte og fortsatte uten mulighet for å hente oss inn eller få roet oss ordentlig ned. Det var utrolig deilig, men også uvant.

Etter en stund snudde min kone seg og stilte seg på alle fire med musa over ansiktet til jentekjæresten sin. Hun snudde hodet og viftet med stumpen mens hun sa: “Knull meg, vil du … og kom inni meg – jeg trenger å smøres litt …” “Ja, og så kan du ta bilder av meg mens jeg slikker henne!” kom det entusiastisk fra Lene, som lå på rygg under henne. Jeg pleide å komme i min kone når vi hadde sex. Jeg elsket å komme inni henne. Følelsen av å presse meg inn i den glatte varmen hennes mens orgasmen knøt seg i meg var utrolig befriende. Lene gliste da jeg stilte meg opp; slik hun lå ville hun ha fritt innsyn i det som skjedde, og hun kunne slikke oss begge mens vi holdt på. Jeg grep tak i hoftene hennes og trengte inn i min kones varme fitte. Helt inn. Dunket meg inn til bunnen så hardt og fort at jeg begynte å pese av anstrengelsen. Lene gliste og Trude stønnet anstrengt hver gang lemmet støtte inn i henne.

“Ja, pul henne hardt!” kom det nedenfra. “Å, så deilig det er å se kuken gli inn og ut av henne. Jeg gleder meg til å slikke. Vil at det skal renne ned over meg og gjøre meg grisete og klissete …” Lene hisset meg opp med snakket sitt. Hun var så skitten, så tøsete, og snakket så uhemmet og likefrem. Hun brukte skitne ord og ville gjøre skitne ting jeg bare sjelden hadde fått prøve tidligere. Da jeg kom, pumpet jeg det jeg hadde inn i dypet og trakk meg ut mens det fremdeles rykket i meg, slik at damene fikk sølt og griset som de ville. Pikken var innsauset av sæd og safter, noe Lene raskt oppfattet og begynte å slikke i seg. Hun løftet hodet fra senga og prøvde å få hele pikken inn i munnen, men ble avbrutt av at min kone satte seg opp.

“Vil du ta imot når det kommer ut …?” hvisket Trude, fremdeles andpusten. Lene gapte høyt og prøvde å løfte munnen opp mot min kones fuktige spalte. Jeg grep raskt kameraet og stilte meg på riktig side, med utsikt til det som skjedde. Min kone sto på kne med skilte ben, og Lene lå på rygg med munnen rett under, klar til å ta imot. Jeg fokuserte og trykket på utløseren, slik at kameraet tok to bilder i sekunder automatisk. Det gikk flere uutholdelig lange sekunder før det endelig begynte å dryppe. “Oi!” utbrøt Lene og begynte å le hjertelig. “Trodde ikke det var  mye igjen i ham! Det renner jo ut av deg …”

Min kone veltet seg rundt på ryggen og ble liggende med spredte ben så det innsausede kjønnet formelig lyste mot meg. Hun pustet tungt og små svetteperler rant nedover fra pannen. “Det er kanskje litt fra meg også,” sa hun, mens Lene slikket seg rundt munnen og gned sølet utover halsen og brystene. “Desto bedre. En herlig blanding … mmmm … Men nå er det vel snart på tide med en pause?” “Ja,” sa min kone og gikk ut av senga og bort til kommoden. “Vi skal jo ut» …

Hun plukket opp kjolen og smøg den på seg uten å bry seg meg undertøy. Lene reiste seg også og kledde på seg før hun måtte sette seg på sengekanten for å ta på seg skoene. “Det er flere ting vi vil gjøre … ” sa hun. “Liker han analsex?” “Ja da, bare du gjør deg ordentlig ren først … ” “Å, jeg skal være så ren som bare det, jeg … Jeg liker å ha noe i rumpa, så jeg vil gjerne kjenne den store der bak … Og kanskje du, Trude, kan bruke en vibrator i det andre hullet mitt samtidig? “Å, vi skal nok få lekt mye, mye mer når vi kommer tilbake … Dette er damenes ettårsjubileum, og festen er langt fra ferdig …” sa min kone og smilte lurt til meg der jeg lå på senga. “Hva sier du, kjære – trenger vi en dusj, eller kan vi gå ut sånn … innsauset, svette og nypulte?” Lene smilte og svarte for meg. “Jeg tror vi kan ta den dusjen når vi kommer tilbake.”

De ble stående og se på meg, vakre og stilfulle, men svette og med blussende kinn. Det ville neppe gå helt upåaktet hen om de kom inn på restauranten slik, og Trude var den første som gikk ut for å fikse på sminken. Idet hun gikk ut på badet ropte Lene etter henne at hun kom straks … hun ville bare gjøre noe først … Hun smilte, og satte seg over meg på senga. Hun brettet opp kjolen og gned det nakne kjønnet ned mot meg. Pikken var fremdeles halvstiv, og hun tok den i hånden og holdt den mot åpningen før hun presset seg ned på den. Den bøyde seg litt, men straks den gled inn i henne hadde jeg ingen problemer med å holde på stivheten. Lene sukket og pustet opphisset; hun var fantastisk vakker. Hun begynte å gni seg med hånden for å gi seg selv den orgasmen hun ønsket, og etter bare et minutt fikk hun det hun ville. Hun pustet tungt og la seg fornøyd ned på meg så håret hennes flommet over hodet og brystet mitt. Hun fortsatte å ri meg sakte til jeg ble myk. Ansiktet hennes var rett over meg – hun stirret meg i øynene og jeg kunne kjenne pusten hennes mot munnen. Hun duftet av sex, safter og kåt kvinne. Leppene hennes var millimetere fra mine, og jeg nøt spenningen av å kjenne den vakre blondinen så nært. Hun smilte med en perlerad av pene tenner og hvisket til meg: “Du har en herlig kone, jeg elsker henne … Takk for at du vil dele henne med meg …”