Av og til, med min velsignelse, pleier min kone å treffe en jente hun møtte på byen. De traff hverandre på et utested, danset, drakk seg passelig fulle og lå hverandre etterpå. Siden hadde de truffet hverandre flere ganger, og ikke bare for sex. De hadde dratt på ferier sammen, spist middager, alt slikt som venninner pleier å gjøre – ja, man kunne godt ha sagt at de var kjærester, om den ene parten ikke allerede var gift. Men på en måte så var de det allikevel; venninner, med noe ekstra. Så mye ekstra at det begynte å gå med en del av hennes fritid til dette … Man kan godt spørre seg hvorfor jeg tillot dette, og man ville nok straks tenke i åpenlyse baner, men det var faktisk ikke bare at jeg fant det opphissende å tenke på at min kone hadde jentesex. Hun hadde faktisk livnet til noe voldsomt det siste året; blitt gladere, livligere, mer aktiv. Det virket nesten som at hun hadde kjedet seg tidligere, mens hun nå hadde funnet seg en ny hobby.

Hvis jeg ergret meg i det hele tatt, så var det kanskje over at hun ikke hadde hatt det fantastisk tidligere, men alle trenger kanskje noe nytt etter ti års ekteskap. Det var tydelig at min kone koste seg med jentekjæresten sin, og jeg hadde ingen lyst til å få henne til å slutte med det – tvert om så koste jeg meg med tanken, og med detaljene hun ga meg etter møtene deres. Eksperimenteringen de drev med hadde den herlige bivirkningen at vårt sexliv også ble krydret opp. Jeg glemmer aldri den kvelden hun kom hjem og red meg til jeg formelig eksploderte, før hun sa:
«Lene har lært meg å bevege hoftene på en ny måte. Likte du det?»

Fullstendig utmattet hadde jeg bare nikket mens deilige bilder av hvordan min kone red sin fem år yngre venninne fòr gjennom hodet. Hun hadde tatt med seg leketøyet deres også, og latt meg bruke det på henne senere; knulle henne med en strap-on i det ene hullet mens hun tok meg opp i det andre. Jeg hadde aldri hatt bedre sex, og takket gudene for at min gjenfødte kone hadde truffet den lille Lene.

Ja, for hun var ganske liten; den ene gangen jeg hadde sett henne så jeg at hun knapt nådde min kone til skuldrene. Allikevel kunne jeg se tiltrekningen helt tydelig – Lene var slående vakker, med smekre former og et pent ansikt. Formfulle lepper og runde, fyldige bryster som presset seg mot ytterklærne. Ut fra min kones beskrivelser var hun også flott å se på i bare undertøyet, som hun ofte ivret etter å ta av. Lene elsket sex, og var – igjen, ifølge min kone – en komplett villkatt i senga. En villkatt som hadde lært min hustrente tamme pus å finne tilbake til sine røtter som villdyr.

På ettårsdagen for deres første møte hadde de ordnet noe spesielt for å markere dagen, slik kvinner gjerne gjør.  Vanligvis trekker vi menn oss tilbake og lar dem holde på med sitt, men ikke denne gangen. Opplegget denne gangen inkluderte meg …

«Freddie!» hørte jeg min kone rope lystig nedenfra. «Henter du kameraet? Vi vil ta bilder!» «Kommer!» svarte jeg fra godstolen oppe på TV-stua, og plukket opp det nye digitale speilreflekskameraet vi så smått hadde begynt å eksperimentere med.

Jeg småløp ned trappene, ivrig etter å gi damene muligheten til å forevige kvelden med bilder jeg kanskje kunne få et rask titt på etterpå. Begge de flotte kvinnene gikk kledd i selskapskjoler som passet til en flott middag på restaurant. De hadde høyhælte sko i matchende farger; min kones sorte sto i stil til den klassiske sorte kjolen, og Lenes lyse passet til hennes glinsende hvite. Jeg hadde sett dem før jeg gikk ovenpå, og var ivrig etter å få en titt til før de gikk på byen. Jeg kom ned så fort at jeg nesten slo Lene overende.

«Oops!» utbrøt hun idet jeg traff den lille kroppen like ved bunnen av trappen. «Kjapp du var, da». «Min kvinne kaller, og jeg kommer så raskt jeg kan», svarte jeg spøkefullt. «Så bra – jeg liker menn som kommer på kommando …»

«Mhm, gjerne så fort som mulig», skjøt min kone inn fra døren nedenfor. «Kameraet?»
Jeg holdt det over gelenderet og langet det ned til henne og nøt følelsen av den lille blondinens kropp inntil min så lenge det varte. Det var bare det at det varte litt lenger enn jeg hadde trodd. Hun hadde lagt armen rundt meg under sammenstøtet for å unngå å bli puffet ned, men hun slapp ikke taket selv etter å ha gjenvunnet balansen. Hun la sågar den andre armen rundt meg også. «Jeg har vist henne bildene vi tok av oss, og hun likte dem … veldig godt …» sa min kone nedenfra. «Ja», fortsatte Lene, «så godt at jeg fikk lyst til å, vel … ta en nærmere titt».

Hun smøg seg lydløst inntil meg som en kjælen katt. Kroppen hennes gled opp mot min og hendene hennes strøk seg lekent over brystet på meg. Idet hun la hånden bak hodet mitt og trakk meg til seg kunne jeg sverge på at jeg hørte min kone sukke … Leppene hennes var varme og kjærlige – nesten berusende. Hun sugde meg inntil seg helt til hun endelig måtte trekke pusten, og gled så langsomt nedover igjen med lyst i blikket. Jenta snudde det blonde hodet mot min kone og så henne i øynene gjennom sprinklene i gelenderet. Hun formelig skalv i stemmen idet hun spurte: «Trude, jeg vil se hvor raskt jeg kan få ham til å komme … Får jeg lov til å gå ned på han?»

«Ja, det må du», var svaret, og Lene hadde allerede begynt å synke ned på huk. Hun så lekent opp på meg mens hun skrittet ned et trinn. Hendene hennes strøk nedover skjorta før de åpnet buksesmekken og hentet frem den voksende pikken. Sekunder senere hadde hun fått meg helt stiv, og jeg hadde en nydelig kvinne stående bøyd foran meg med munnen godt trædd inn på staken. Hun var makeløs. Munnen hennes var ikke som noe jeg hadde kjent hverken før eller siden … myk, varm, våt … tunga lekte seg med meg på en måte som fikk meg til å grøsse. Hodet hennes gikk frem og tilbake og ga meg en fantastisk opplevelse; jeg holdt meg fast i gelenderet og så ned på min kone. Hun holdt kameraet i den ene hånden og strøk seg over brystene med den andre mens hun sto og bivånet det hele. Blikket hennes røpet hvor mye hun tente på å se lille Lene ta for seg mannen sin, og jeg klarte ikke rive øynene vekk fra hennes. Smatte, sikle, slafse … lydene fra den ivrige munnen fylte rommet og gjorde meg ør av opphisselse. Før jeg visste ordet av det, hadde det gått for meg. Lydene endret seg litt og Lene slukte alt uten å nøle. Jeg ble oppmerksom på krampene i underlivet først etter at det var over, og jenta reiste seg og tørket seg rundt munnen med fingrene.

«Under to minutter,», sa min kone og så på vegguret. «Enda raskere enn jeg trodde … men den tungen din er jo veldig deilig, så det var kanskje ikke annet å vente». Lene gikk ned til henne med et fornøyd smil om munnen. Jeg fikk hodet fullt av tanker om hvordan min kone visste dette om sin elskerinnes tunge … «Skal vi vise ham hva mer jeg kan gjøre med munnen?» spurte blondinen og fikk et bekreftende nikk til svar.

De to gikk inn mot soverommet, sakte, med svingende hofter som ertet meg og lokket meg til å komme etter. Jeg sto som fjetret i trappen med pikken fremdeles hengende halvstiv ut buksesmekken, mens lyden av stiletthæler over parketten fjernet seg. Jeg fikk stappet kuken på plass i buksene, før jeg innså at jeg like gjerne kunne ta dem av meg, og jeg begynte å rote med knapper mens jeg skyndte meg etter de kåte damene. De var allerede godt i gang; min kone lå på rygg i senga med kjolen dratt opp rundt livet og den lille blondinen liggende med hodet mellom lårene sine. Den ene var godt i gang med å slikke, og den andre med å stønne. Min kone nøt tunga til den kåte elskerinnen sin, og jeg ble stående og se på min største fantasi bli virkelighet. Jeg plukket opp kameraet som hadde havnet på sengekanten før det datt ned. Begynte å ta bilder av scenen som utspilte seg på soverommet; min kones rødmende ansikt, de to fyldige brystene som hang halvveis ut av Lenes frekke kjole, den spretne rumpa hennes, den lekne tunga…

Etter hvert var det særlig Lene jeg rettet oppmerksomheten mot. Ved å bruke fingre og tunge samtidig fikk hun min kone til å stønne anstrengt, og snart hadde hun lykkes i å gi henne kveldens første orgasme. Lene var utrolig fotogen, og visste hvordan hun skulle te seg foran en linse. Hun smøg seg rundt som en leken katt og sendte stadig lystne blikk inn i kameraet. Hun flørtet med fotografen. Kåtet ham opp. Idet hun smøg seg ut av kjolen kunne jeg bare si meg enig med min kone – hun tok seg godt ut i bare undertøyet. Kroppen virket veltrent og smidig, men fyldig på de rette stedene. Undertøyet var stilfullt; rødt og sort med blonder og flotte mønstre, uten å avsløre så mye at det ble smakløst. BHen ble fylt opp av de store halvkulene, og underdelen smøg seg perfekt rundt hoftene. Kameraet gikk varmt; jeg tok nærbilder av formene hennes, av kurvene og de små detaljene – hvordan håret hang nedover skuldrene, smilet hennes, kløften mellom brystene, de små fregnene … Hun var virkelig vakker, og hun elsket å vise seg frem. Hun minnet om en undertøymodell på fotosession – og snart tok hun undertøyet av seg …

Min kone tok etter hvert kontrollen. Etter å ha kommet seg etter orgasmen Lene hadde gitt henne, satte hun seg opp og tok av seg kjolen. «Kom hit, lille …» sa hun og omfavnet jentekjæresten sin. De ble liggende nakne og kose med hverandre. Munn, tunger og hender lekte et herlig spill med meg som tilskuer. Til å begynne med tok jeg bilder, men snart klarte jeg ikke annet enn å stirre på de to. De elsket som bare kjærester kan, og ble etter hvert ivrigere og mer løsslupne. Snart kom også leketøyet frem, og de nærmest konkurrerte om å gi hverandre mer nytelse enn den andre. Lene vant, og min kone var den som kom først.

«Du må hjelpe meg, Freddie,» peste hun. «Hold henne fast, vil du? Mens jeg tar henne slik hun fortjener» … Lene satte opp et liksom-misfornøyd fjes og lot seg overmanne. Jeg satte meg på kne i fotenden av senga og holdt armene hennes mens min kone la seg i andre enden. Lene smilte og så opp på meg mens elskerinnen begynte å bearbeide henne. Uttrykket hennes ga meg klump i halsen; blikket var sløret og stemmen var hes. Hun smilte og pustet rolig mens hun fikk kjenne min kones tunge over kjønnet – det hele gjorde meg vanvittig opphisset, og det ble ikke bedre da hun sa: «Du smaker veldig godt … jeg kjenner det enda i munnen, og vil gjerne ha mer»…

Jeg prøvde å svelge klumpen i halsen og tok ikke hintet først. «Gi henne pikken da, Freddie», skjøt min kone inn før hun fortsatte slikkingen. «Hun er visst treg i dag, så jeg skal fylle henne ordentlig opp mens hun suger deg».  «Ja, gi meg noe stort opp i rumpa, så er du søt»… ynket Line seg idet hun kjente at det var mer enn ett leketøy inne i bildet.

Jeg lente meg fremover og lot blondinen ta meg i munnen mens hun løftet underlivet så min kone kunne komme ordentlig til. Et par stønn og skvetne rykk senere hadde Lene blitt penetrert i begge åpninger, og hadde også pikk i den åpne munnen. Sikkelet rant og hun sugde og smattet på meg mens vibratorene begynte å dirre lenger ned. «Du er en ordentlig grisejente, du?» bemerket jeg da jeg så alt sølet hun lagde. «Jahh … liker å … grise»…

Stemmen hennes begynte etter hvert å dirre, og min kones bevegelser ble kraftigere. Lene lukket øynene og nøt en langtrukken orgasme som fikk kroppen hennes til å skjelve. Jeg nøt synet og følelsen av tunga hennes over den følsomme pikken. Hun lot meg styre og nærmest pule henne i munnen; hun kunne ta meg helt ned i halsen uten problemer, og så ut til å kose seg stort hver gang jeg stønnet av følelsen. «Vil du sprute på henne?» spurte min kone – vi dominerte Lene nå, og brukte henne som vi ville. «Jah, la ham sprute på meg … eller inni, eller i munnen»… stemmen ble seriøs et øyeblikk: «Du må gjerne sprute i meg, i rumpa eller hvor du vil … Jeg går på pillen, og Trude vet at jeg er frisk som en fole»…

«Ja, vi testet oss samtidig», lo min kone. «Det er deilig å slippe alt det kondomstyret når vi skal leke …» «Enig, for jeg elsker å kjenne mannen komme».

«Du høres ut som du gjerne vil ha spruten inn i deg med en gang …?» flirte min kone og fikk entusiastiske nikk til svar. «Sett deg på ham og la ham slikke deg, så rir jeg ham litt … det tar nok en stund før han kan komme igjen, etter den blowjoben du ga ham».

Dermed fikk jeg dem begge oppå meg. Min kones varme fitte gled ned på pikken og Lene satte seg på kne over ansiktet mitt og manøvrerte seg i stilling til kjønnet var like over munnen min. Hun satte seg ned og det varme mørket omsluttet meg; duften av kåt kvinne og smaken av saftene hennes gjorde meg kåt og susete, og jeg slikket henne ivrig mens jeg strøk hendene over rumpa. Slik holdt damene på en liten stund, til de bestemte seg for å bytte plass. Lene var den første kvinnen utenom min kone som jeg fikk knulle siden vi ble sammen – for nesten femten år siden. Og hun var deilig. Den fuktige pikken kjentes kald ut idet den forlot min kones varme indre, men så trædde den glattbarberte blondinen seg ned på meg … Den trange kanalen hennes var glatt som olje, kokende varm og klemte rundt staken som en levende slange. Jeg stønnet idet hun begynte å ri meg slik hun hadde lært min kone. Lene pustet tyngre og økte tempoet til jeg begynte å vri på meg. Min kone smøg seg over ansiktet mitt og lot meg smake på det fuktige kjønnet. Det hjalp – slikkingen ga meg noe å fokusere på slik at jeg kunne holde ut lenger. Den kåte blondinen hadde tatt meg over kanten så raskt tidligere, og jeg håpet på å imponere henne en smule mer denne gangen …

«Han er stor …» hørte jeg henne stønne, og egoet vokste en smule. «Ja … mmmm …» svarte Trude før stemmen hennes ble borte i en mumling som tydet på at de to damene koste med hverandre mens de satt på meg, og jeg ønsket at det fantes en fjerde person som kunne ta bilder av det hele. «Åh, jeg liker pikken hans, liker å kjenne den i meg …» begynte Lene eggende mens damene klinte med hverandre og jeg slikket min kone – forsiktig, slik jeg visste hun likte. «Ja, han er god å ha, i tillegg til leketøyene».

«Liker du tanken på at mannen din skal sprute sæden sin i meg?» fortsatte Lene å egge oss. «Å ja … jeg vil se det komme, og slikke deg etterpå …» «Ja? Slikke sæden hans ut av meg? Deilig. Jeg gleder meg». Damene fniste. «Sitt rolig når det går for ham, så jeg får se ham pumpe det opp i deg».  Jeg ble bare kåtere av snakket deres, og nøt følelsen av Lenes herlige glatte fitte rundt pikken. Hun gled sakte opp og ned mens hun kysset og tafset på min kone, og jeg ble ubønnhørlig melket mot slutten. Helt ufrivillig begynte jeg å rykke til og støte imot, men hun nektet å øke tempoet. Hun bare red meg sakte og tok meg jevnt mot orgasmen. Jeg stønnet. Slikket min kone hardere og fikk henne til å stønne også. Til slutt tok den knipende følelsen i underlivet overhånd og fikk det til å strømme ut av meg som elektriske støt. Lene merket det, og stanset bevegelsene.

«AH!» utbrøt jeg og mistet kontrollen. «Jaaaa …. kom, kom, kom, kom, kommm … ååå… ja, kom inni meg … fyll meg, sprut i meg og gris meg til … Åh, Trude, se – han kommer inni meg … spruter meg full av sæden sin». Snakket hennes tente meg vanvittig, og det virket nesten som at hun fikk orgasmen til å vare lenger. Rykningene ble mindre, men fortsatte lenge etter at de først begynte. Lene satt stille som hun hadde blitt bedt om, slik at min kone kunne se rykningene pumpe saften opp i elskerinnen. Jeg hørte kameraet klikke og gledet meg til å se resultatene. Til slutt lot Lene meg gli ut av varmen hennes, og jeg kjente min kone lene seg fremover. Slurpelydene hennes og blondinens kåte gisp fortalte meg hva som foregikk der oppe, og så kjente jeg munnen hennes, jeg også. Lene steg helt av meg og satte seg ved siden av henne; de begynte å slikke meg, suge i seg alt de kom over, all sæden som hadde rent ut av henne idet hun gled av meg. Jeg hadde aldri vært så kåt før, noensinne. Og kvelden hadde bare så vidt begynt …

Sendt inn av «verdens heldigste mann».
Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!