Norske kvinner: Dette syntes vi er mest sexy med oss selv!

Kroppsfokuset herjer og mens mange fokuserer på hva de er misfornøyde med, ønsker vi å rette søkelyset mot de delene av kroppen som kvinnen er mest fornøyd med! Ingenting er mer sexy en selvsikre kvinner, og det er godt å se at Norske kvinner elsker deler av kroppen sin!

Utroskapsnettsiden Victoria Milan spurte fem millioner av sine medlemmer hva de var mest fornøyd med med kroppen sin, og svaret varierte fra land til land.

Ansiktet – Sverige, Tjekkia og Nederland.

Brystene – Danmark, Tyskland og Storbritannia.

Øyne – Hellas, Ungarn og Belgia.

Ben – Polen, Irland og Sør-Afrika.

Lepper – Spania, Frankrike og Italia.

Hender – Sveits, Østerrike og slovenia.

Når de Norske kvinnene skulle avsløre sin største stolthet, var det uten tvil rumpa som stakk av med seieren! Norske kvinner elsker rumpa og de kvinnelige formene sine! Kvinner fra Finland og Romania har også rumpa som sin favoritt kroppsdel.

Tent av tilskuer

Jeg og barndomsvenninnen min Amanda har et bror og søster forhold. Vi vokste opp omtrent sammen, og har alltid vært relativt nære hverandre. Vi endte

BDSM for nybegynnere!

Når man skal prøve noe for første gang, uansett hva det måtte være, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til