Oppfølgeren til tidenes orgasmeeventyr er her!

Womanizer har forandret sexlivet til flere tusen norske kvinner. De som aldri før hadde opplevd orgasme kan nå juble over å endelig ha opplevd det alle snakker om, og de som hadde god erfaring med orgasme fra før av forteller at de nå kan nå klimaks mye fortere, og også med en partner.
Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy.
En vibrerende følelse blir konsentrert direkte mot alle nervetrådene i klitoris og det fører til en ah-opplevelse du sjelden har vært med på.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken – ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til

Fitte i karantene

Norge ble stengt ned og familien fikk hjemmeskole og hjemmekontor. En prøvende tid for mange, men av og til fikk man noen minutter alene. Hun