Har du noen gang fått orgasme ved hjelp av en fjernkontroll? Vel, det burde testes. Med disse fancy produktene fra Fifty Shades Freed, kan du gi kontrollen til en annen person og la han/hun styre deg frem til orgasme!

Det er så mange sexleketøy man virkelig burde teste, og de med fjernkontroll vil gjøre alt veldig mye mer spennende! Hvor sprøtt hadde det ikke vært om en person i rommet ved siden av kunne styre deg frem til de heftigste orgasmene? Her har vi noen flotte leketøy som vil ta sexlivet ditt til nye høyder!

 

I’VE GOT YOU 

Nyt følelsen av utsøkte vibrasjoner som sprer seg gjennom kroppen! De myke formene til I’ve Got You fra Fifty Shades Freed kolleksjonen føles fantastisk når egget glir på plass inne i deg – hvor lenge klarer du å holde du ut når vibrasjonene starter? Det trådløse egget oppfordrer til spennende lek alene eller med en partner. Den kan brukes innvendig, eller på klitoris om ønskelig.

I’ve Got You er dekket av fløyelsmyk silikon. Velg mellom 8 ulike vibrasjonsrytmer og hele 12 hastighetsnivåer for variert nytelse. Den trådløse fjernkontrollen har lang rekkevidde og lar deg nyte din partners oppmerksomhet selv når dere er ute – klarer dere å holde på den lille hemmeligheten? I’ve Got You er vanntett, oppladbar og egget har en hendig reiselås slik at du kan ta det med deg på reise uten å være redd for at det slår seg på i bagasjen.


MY BODY BLOOMS

Kan du holde på en hemmelighet? My Body Blooms fra Fifty Shades Freed kolleksjonen er en fantastisk trusevibrator – du får med en eksklusiv satengtruse fra Coco de Mer med en liten innvendig lomme for vibratoren! Bruk den trådløse fjernkontrollen for å velge mellom 8 ulike vibrasjonsrytmer og 12 hastighetsnivåer.

My Body Blooms har en unik form som følger kroppens naturlige kurver, en liten tupp ytterst på vibratoren plasseres mot klitoris for ekstra intens stimulering. Den kan også brukes som en vanlig vibrator hvis du ønsker det. Vibratoren er vanntett, oppladbar og har en overflate i fløyelsmyk silikon som føles fantastisk mot huden. My Body Blooms er en perfekt gave til noen du er glad i, ta kontrollen og gi din partner en helt unik opplevelse!

 

FEEL SO ALIVE

En dypere og mer intens opplevelse med Feel So Alive fra Fifty Shades Freed kolleksjonen! Vibrerende analplugg med fjernkontroll for enklere bruk, velg mellom 12 ulike hastigheter og 8 vibrasjonsrytmer for ekstra variasjon! Analpluggen er dekket av ren silikon for en tryggere og mer behagelig følelse, du kan også bruke pluggen uten fjernkontrollen hvis du ønsker det.

Feel So Alive er vanntett, oppladbar og er designet som en klassiske analplugg med bred base for ekstra trygghet. Fjernkontrollen er liten og diskré, hvor lenge holder du ut når din partner får ta kontrollen? Feel So Alive har en hendig reiselås og enkel USB-lading som gjør den til den perfekte reisevenn!

 

Benita Sofie fra nytelse.no har testet My Body Blooms og Feel So Alive  –  her er hennes erfaring:

Fra videoen:
Crazy For You (klitorisvibrator)
My Body Blooms (trusevibrator)
Feel So Alive (analplugg)
Awash With Sensation (massasjestav)