Av og til oppdager man produkter som det haster mer å fortelle dere om enn andre, og denne gangen er det absolutt et slikt tilfelle. La meg fortelle..

Jeg har møtt en mann som tilfredsstiller meg på absolutt alle måter. Han tenner meg bare ved å se på meg, og når han tar på meg klarer jeg ikke kontrollere min egen lyst. Bare han er i samme rom som meg blir jeg våt, og tankene mine er kun et sted..

I helgen lå jeg nok en gang i hans armer. Han la de varme hendene sine på min kropp, og i det samme øyeblikket klarte jeg ikke å tenke på noe annet. Jeg var helt og holdent hans, og ingenting kunne rive meg ut av øyeblikket. Han kysset meg med en så enorm lidenskap at jeg nesten ikke husket hvordan man pustet. Vi lå i sengen, alt av klær var revet vekk og det var kun naken hud, dype kyss og lysten vi hadde på hverandre.

Han legger noe kaldt mot meg, og det begynner å vibrere lett. Han lar den leke rundt det aller helligste, før den bestemt blir plassert på klitten min. Dette er en mann som er mer enn nok uten leketøy, men det er alltid spennende med det lille ekstra.

Magien med Lelo Alia er at den er så enormt enkel å håndtere, at man kan være så tent og full av lyst at hjernen slutter å fungere. Dette leketøyet fungerer nemlig aller best når den bare får være i ro på klitten , og gjøre jobben sin. Med klitorisstimulatorer vil jeg anbefale å ha den mest mulig i ro, fordi klitoris er så følsom og fordi den er laget for å stimulere med vibrasjoner, ikke bevegelse. Piker liker selvsagt forskjellige ting, men fordi denne har forskjellige pulseringer, så vil jeg våge å påstå at du garantert lykkes hvis du bare presser den mot klitoris. Hvor lett du skal være på hånden, må du selv avgjøre, men hvis du som mann bruker denne på din kjære så vil hun nok guide deg.Bare vær sikkert på at du vet hvor klitoris faktisk er…

Vær litt oppmerksom på hvordan signaler hun sender deg. Presser hun seg mot deg, eller trekker hun seg unna? Kvinner vil selvsagt det som er best for seg selv når det kommer til sex, så ikke motarbeid de tingene hun signaliserer. Når hun kommer, så vær litt forsiktig med å legge stimulatoren rett på klitoris igjen, fordi da er dette et følsomt område!

Lelo Alia er laget i silikon, og føles behagelig mot huden. Jeg vil anbefale glidemiddel til alle produkter laget i silikon. Hvis det ikke er nok fuktighet når disse produktene brukes, så blir det rett og slett ikke så behagelig.

6071s

Lelo Alia passer for alle. Den har så mye å by på når det kommer til pulseringer og hastigheter at den garantert tilfredsstiller de aller fleste kvinner. Den har 6 forskjellige stimuleringsprogrammer, så hvis du ikke finner noe du liker blandt disse, finner du det aldri.  Jeg vil også trekke frem lydnivået som et stort pluss, fordi dette er en nesten lydløs liten sak!

Hvis du leter etter et produkt som passer perfekt for par, så er dette en vinner! Den er enkel å bruke, lett å holde og er perfekt til stimulering av klitoris mens man knuller.

For å lese mer om produktet, eller bestille den hjem så trykker du HER.

Foto: Nytelse.no