Å være testperson for sexleketøy er den mest fantastiske jobben jeg har hatt, men i dag var det litt ekstra spennende. Når jeg åpnet esken fra Nytelse.no, fant jeg en nyhet fra min favorittprodusent, Lelo.

Jeg gledet meg som et barn på juleaften. Det knyttet seg nederst i magen, og jeg ble varm i kinnene. Jeg har testet mye leketøy i mitt liv, og noe har skuffet litt. Men varene fra Lelo skuffer aldri! Jeg kunne nesten ikke komme meg fort nok opp på badet.

Produktet jeg skulle teste i dag er vanntett, og det er helt fantastisk! Da kan man låse seg inn på badet, og være i fred og ro. Som regel får kjæresten være med når jeg tilfredsstille meg selv. Enten ser han på, eller så får han være med. Men akkurat denne opplevelsen ville jeg ha for meg selv. Jeg klarte ikke vente til badevannet var klart, så jeg tok frem mitt favoritt glidemiddel, Lelo Glide, og begynte å ta på meg selv mens jeg satt på badekarkanten. De aller fleste seksuelle opplevelser blir bedre med glidemiddel, men akkurat denne gangen var det visst ikke nødvendig. Jeg gledet meg så enormt til å prøve det nye leketøyet, at kroppen var mer enn klar.

LELO_INA_WAVE_Packaging_cerise

Lelo Ina Wave, som leketøyet heter, ser ut som om en moderne Rabbit. Den er stilren og fin, og veldig behagelig mot huden. Jeg holdt rundt den for å sjekke vibrasjonene, men ble litt overrasket. Skaftet gikk frem og tilbake, i den berømte «kom hit» bevegelsen som alle vet at er nødvendig for en skikkelig G-punktorgasme. Er dere klar over hvor kult det er? Jeg gledet meg ikke noe mindre, for å si det mildt.

 

Jeg presset skaftet inn i meg, og den lille tuppen som skal stimulere klitoris, traff perfekt! Av og til, treffer den ikke helt der den skal. Men på dette leketøyet kan man bøye klitorisstimulatoren litt, slik at den passer alle vaginaer! Jeg heiset meg ned i det varme badevannet. Niplene stivnet, og jeg løftet en hånd og kilte over brystene. Vannet flommet over den varme og lysebrune huden min.
Jeg startet leketøyet, og jeg måtte hive etter pusten. Jeg ble så overrasket over hvordan den fungerte! Den eneste måten jeg kan beskrive det, er «som en skikkelig bra elsker». Det er få menn i verden som kan tilfredsstille meg på samme måte som dette leketøyet. Den traff alle de rette punktene, vibreringen var bestemt, men behagelig og skaftet var akkurat passe stort.

Herregud, dette var et helt fantastisk leketøy! Jeg kommer veldig fort av å stimulere klitoris, så jeg hadde på det laveste nivået på vibreringen. Jeg ville se hva som skjedde hvis jeg lot G-punktet få masse oppmerksomhet, og jeg angrer ikke et sekund. Etter noen minutter med en nytelse jeg ikke har kjent maken til, justerte jeg opp vibreringen litt. Jeg kjente hvordan orgasmen begynte å bygge seg opp. Men sammenlignet med før, så kjentes det ut som om dette skjedde dypt inne i kroppen min. Jeg presset klitorisstimulatoren mot meg, og kjente hvordan det intense trykket sprutet ut i hele kroppen min. Orgasmen bølget seg gjennom meg fra innerst i magen, gjennom vagina og helt ut i fingerspissene.

 

Om jeg anbefaler Lelo Ina Wave? Uten tvil!
Dette blir julegaven til mine venninner i år, uten tvil! Dette er et leketøy som passer for alle kvinner, og som gir deg en luksus-orgasme!

Ha en god jul, alle sammen!
– Lise