Rabbitvibrator – det beste sexleketøyet for henne!

En rabittvibrator er det perfekte leketøyet for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest mulig måte. Den stimulerer klitoris, vaginalt og g-punktet! Den ble for alvor kjent da den spilte hovedrollen i en episode av sex og singelliv, der Charlotte virkelig forelsker seg i sexleketøyet med de små ørene.

Hva er en rabbitvibrator?

En rabbitvibrator er et leketøy som både stimulerer henne vaginalt og stimulerer klitoris samtidig. De fleste rabbitvibratorer stimulerer også g-punktet. De aller fleste kvinner er avhengige av stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, mens orgasmen vil føles sterkere når musklene i vagina klemmer rundt skaftet på rabittvibratoren.

Stimulering av g-punktet er en ekstra bonus og kan føre til det man kaller sprutorgasme. En g-punktsorgasme er noe av det beste en kvinne kan oppleve. Så med en rabbitvibrator får hun virkelig en opplevelse hun aldri vil glemme!

Bilde av rabbitvibrator

Gode tips når man skal kjøpe en rabbit

Velg kvalitet!

Når man skal kjøpe en rabbitvibrator er det viktig å se etter kvalitet. En vibrator med dårlig kvalitet vil ødelegge opplevelsen da den ikke nødvendigvis stimulerer med nok kraft, er trygg i bruk eller lever opp til rabbitvibratorens gode rykte. Mange velger å kjøpe flere ulike sexleketøy, isteden for å legge pengene i et leketøy med god kvalitet. Vi anbefaler derfor å velge en rabbit i en litt høyere prisklasse! Da får du et godt leketøy som dekker flere behov.
Hvorfor ikke velge en rabbit med doble motorer? Da kan du velge om du vil stimulere klitoris, g-punktet eller begge deler!

Et trygt produkt har et godt materiale!

Uansett hvordan sexleketøy man skal kjøpe er det viktig å velge et materiale som er enkelt å rengjøre, som bakterier ikke fester seg så godt på og som er behagelig mot huden.
Silikon er et ikke-porøst materiale som er perfekt for sexleketøy! Det er enkelt å rengjøre og er silkemykt å ta på. Silikon er også et materiale som overfører vibrasjoner effektivt og som øker opplevelsen av ditt sexleketøy.

Ta en kikk på passformen!

Det finnes ikke én fasit på hvordan det kvinnelige underlivet ser ut, og derfor finnes det mange forskjellige typer rabbitvibratorer. Noen er lenger i i skaftet, andre er korte. Noen har en lang klitorisvibrator, mens på andre typer sitter den nærmere skaftet. Tenk på dette før du kjøper en rabbit slik at du velger en type som treffer dine punktet best mulig! En lang klitorisstimulator vil treffe klitoris bedre enn de korte, da klitoris ofte sitter litt unna skjeden.
Bilde av ulike rabbitvibratorer

 

Bonusfunksjoner!

En klassisk rabbitvibrator er som nevnt et leketøy som stimulerer g-punkt og klitoris, men det finnes de typene som også har en bonusfunksjon!
Ekstra lange skaft vil kunne stimulere A-punktet, et punkt som sitter lengst opp i skjeden. Velger man en slik vibrator vil den ikke treffe g-punktet med samme presisjon, men vibrasjoner i skaftet vil også stimulere g-punktet.

Det finnes også rabbitvibratorer med et skaft med pumpeeffekt! Skaftet beveger seg ut og inn, noe som gir følelsen av å bli penetrert.
Eksempler på andre funksjoner du kan få i din rabbit er stimulering av anus, roterende kuler i skaftet, separate motorer og sugende effekt i klitorisstimulatoren.

 

 

 

 

 

 

Frekk Valintine´s Day

Det er veldig ofte lagt opp til at Valentine´s Day  skal være romantisk, men hvorfor ikke gjøre den frekk i år? 8 av 10 Nordmenn

Mandag morgen i galleriet

Mandag er som regel en stille dag i galleriet, så jeg pleier å bruke første del av dagen til en liten vask av gulv og