Prostata – slik får du bedre sex ved stimuli

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering av mannens G-punkt. Heldigvis er det flere og flere som får øynene opp for prostata-kjertelen, en viktig erogen sone hos menn. Prøv selv og opplev dypere og mer langvarige orgasmer!

Slik finner du prostatakjertelenProstatakjertelen sitter ca. 4 – 8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen. Det kan kjennes ut som et litt hardere område, omtrent på størrelse med en valnøtt. Mange menn opplever at det kjennes godt å massere dette området, eller når noen masserer det for deg.

Slik finner du prostata

Det er viktig å ta seg god tid, spesielt om du ikke har mye erfaring med denne typen stimulering. Bruk gjerne et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av. Start med å føre en finger rundt analåpningen til du kjenner at kroppen slapper av, og du får ført en finger inn i tarmen. La fingertuppen presse forsiktig opp mot magen mens du fører den inn helt til du treffer prostatakjertelen. Det er helt opp til deg hvordan du liker å bli stimulert. Noen menn liker direkte stimulering ved at en finger presser mot prostata. Andre elsker roterende bevegelser rundt og over kjertelen. En annen teknikk er at fingrene drar frem og tilbake over kjertelen. Prøv deg frem og finn ut hva du liker best.

Prostatastimulering kan med fordel kombineres med andre typer sex. En blowjob er den perfekte kombinasjonen hvis man vil ha alt på én gang! Mange menn bruker prostatastimulering for å utløse ekstra dype orgasmer, her er det bare fantasien som setter grenser. Kos deg på egen hånd og opplev noe mer enn den vanlige håndjobben. La din partner gi deg en helt ny opplevelse. Du vil bli overrasket over hvor mange kvinner som har lyst til å eksperimentere mer med sin partner.

Anbefalte produkter for prostatastimulering

En god prostatavibrator har mange funksjoner

Så du har funnet prostatakjertelen, kanskje opplevd de unike orgasmene – hvordan kan vi gjøre det enda bedre? Sexleketøy for menn har hatt en enorm utvikling de siste årene. Prostatastimulering har aldri vært enklere enn det er nå. En god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostatakjertelen. I likhet med andre typer analplugger må den også ha en bred base. Da risikerer du ikke å få hele pluggen inn i endetarmen. I tillegg har de fleste prostatastimulatorer vibrering for økt effekt.

Quest fra britiske Rocks-Off er en liten og god prostatavibrator. Pluggen er tynn og relativt kort. Det gjør den perfekt for nybegynnere og samtidig veldig enkel å bruke sammen med en partner. Quest er liten nok til at den fint kan brukes når du har sex med en partner.

Ser du etter noe med mer kraft og intensitet kan vi anbefale Intense-serien fra Rocks-Off, en serie med oppladbare prostatavibratorer i myk silikon. Velg blant flere ulike modeller i ulike tykkelser og former. Naughty-Boy Intense fra Rocks-Off er den tynneste modellen med en slank stav for økt komfort. Perfekt for nybegynneren! Wild-Boy Intense fra Rocks-Off har en tvunnet stav for økt stimulering, er du ekstra følsom rundt analåpningen vil Wild-Boy gi deg en fantastisk opplevelse. Ser du etter noe litt kraftigere er Cheeky-Boy Intense fra Rocks-Off modellen for deg. Cheeky-Boy har 4 tykke kuler langs staven for ekstra stimulering når den glir inn og ut. Alle modellene i Intense-serien har kraftige vibrasjoner og en tykk base. De stimulerer perineum, det følsomme området mellom testiklene og analåpningen. De gode prostatavibratorene finner du hos Nytelse.no!

Ulykker under sex

Vi har alle vært, eller skal i, en situasjon under sex som er uheldig. I dag er det fredag 13, så i dag bør du

Slik har du sex i bunad

Hurra for 17. mai! Endelig skal alle de vakre bunadene ute i gatene igjen etter to år med pandemi, og nei, du er ikke den