Corona-krisen har gitt store utfordringer i samlivet. For selv om salg av sexleketøy har skutt i været, er det også slik at mange sliter med å få hverdagen til å gå opp hjemme og sex havner nederst på prioriteringslisten. Vi har derfor samlet en rekke tips som vil gjøre hverdagen din litt enklere og veldig mye deiligere.

Mobilen er drepen for sexlivet
Dropp scrolling på mobilen rett før du legger deg. Telefonen er drepen for sexlivet! Avtal minst to dager i uken der dere ikke bruker telefonene etter klokken. 19.00, men heller bruker tid på hverandre. Det siste du ser på før du legger deg bør være kjæresten din, ikke mobilen eller TV. Bytt ut TV’n på soverommet med speil, så vil du garantert glemme serien du så gjerne ville sett en ekstra episode av i sengen.

Sett sex på timeplan
Sett opp en ukeplan hver uke. Møter, jobb, trening, skole, barnehage, middag aktiviteter og SEX. Sex må inn på timeplanen. Bli enige om hvor ofte dere ønsker å ha sex og hva som er realistisk. Bruk tiden godt. Logg av foreldrerollen og internett et lite øyeblikk, nå er det kun dere i fokus.

Gi hverandre alenetid
Det å gå oppå hverandre 24/7 er det færreste par som tåler i lengden. Vær derfor rause med å gi hverandre alenetid. Enten om det er til å gå en tur, trene, lese en bok, ta et bad eller onanere. Det å få litt tid for seg selv er viktig for å få ny energi, og det vil garantert gange dere begge.

Overrask din kjære
Overrask din kjære med en «morgenlevering». Enten en deilig pakke erotiske leketøy fra Nytelse.no, eller frokost på døren er det å bryte rutiner viktig for å vekke lysten. Hva med en deilig massasjeolje for en avslappende erotisk massasje, Womanizer for en heftig orgasme som får henne til å glemme hverdagsstress, eller en prostatavibrator som vil sende han til himmels?

Singel i koronakrisen
Det er ikke bare par som ha hatt utfordringer med sexlivet i corona-krisen! Det å være singel i denne perioden fører til tørke i datinglivet. Men bruk tiden godt, for selv om man ikke har en partner, er det at vi må bruke såpass mye tid inne en fin mulighet til å bli enda bedre kjent med seg selv. Utforsk kroppen, finn nye erogene soner og nyt jungelen av sexleketøy som finnes. Og har du en flørt du savner så kan du alltids koble han til ditt app-styrte leketøy!