Riktig dildo for deg – slik finner du det

Dildoen er kanskje det sexleketøyet folk flest kjenner til. I tillegg til å gi deg en annen type stimulering enn det du får med fingrene, så kan en dildo gi deg helt nye opplevelser sammen med en partner.

Det å finne den rette dildoen kan være ganske overveldende. Det finnes dildoer i alle størrelser, farger og fasonger, i tillegg til en rekke ulike materialer som påvirker hvordan dildoen føles i bruk. Hva som passer best for deg blir et personlig valg, vi har prøvd å finne de viktigste egenskapene og noen tips for å hjelpe deg finne din perfekte dildo.

#1 Størrelse

De mest populære dildoene er rundt 18 – 20 cm lange og 3 – 5 cm tykke. Tykkelsen er ofte den viktigste egenskapen – du trenger ikke ta hele lengden inn i deg, men er dildoen for tykk får du ikke brukt den i det hele tatt. Et godt mål kan være å teste med fingrene, får du mer enn to fingre inn samtidig kan du godt gå for en dildo som er tykkere enn 3 – 4 cm. Husk at du kan ha flere dildoer i ulike størrelser, varm opp med den minste og bytt til noe større og tykkere når du klarer det.

Klassikeren You2Toys Medical Silicone dildo på 20 cm er den mest populære dildoen vår akkurat nå. Den har en form som gjør at den passer de aller fleste, med en kraftig sugekopp for variert bruk. Ser du etter noe større? King Cock-serien fra Pipedream har realistiske dildoer fra 18 – 41 cm, her finner du garantert en størrelse som passer deg godt! Det finnes også egne dildoer for deg som vil ha den så tykk som mulig, f.eks. King Cock Chubby.

#2 Realistisk, eller ikke?

Vil du at dildoen skal se ut som en ekte penis, eller ønsker du deg noe mer diskret? Den realistiske dildoen har fått en oppsving de siste årene med nye materialer som både ser ut og føles som ekte hud. Du kan til og med velge mellom flere ulike hudfarger og hvor hard eller myk dildoen skal være. Skal du bruke dildoen sammen med noen kan det være greit å spørre om de er komfortable med en dildo som ser helt ekte ut.

Fleshlight guys fra Fleshlight lar deg nyte tro kopier av mannlige pornostjernes peniser. Her er alle detaljer med, inkludert penishodet, blodårene og testiklene. Har du en partner du er veldig fornøyd med? CloneBoy støpesett lar deg lage en kopi av hans penis du kan bruke når som helst! En mer diskret dildo er Fun Factory Magnus med spennende linjer og en eksklusiv overflate i ren silikon.

#3 Materialer

De aller fleste dildoer som selges i dag er laget i myk TPR/TPE eller PVC-gummi. Dette er porøse materialer som krever noe vedlikehold etter bruk, men som gir den mest realistiske opplevelsen. Alternativt kan du gå for en dildo i silikon, et uporøst materiale som ofte koster noe mer, men som krever mindre vedlikehold. Ønsker du mer presis stimulering, f.eks. mot G-punktet, er harde materialer som glass eller metall anbefalt. Disse kan også brukes til temperaturlek; legg dildoen i varmt eller kaldt vann før bruk for en helt unik følelse.

En god dildo i medisinsk silikon er et supertrygt valg for deg som ønsker realisme og enkelt vedlikehold. Ser du etter mer intens og presis stimulering anbefaler vi å prøve en lukseriøs glassdildo. 

Stort utvalg av dildoer, hvilken dildo passer for deg?

#4 Sugekopp, Strap-On, Dobbeldildo og mer!

En dildo kan brukes til utrolig mye gøy! Sugekoppen er nærmest blitt standard på de fleste dildoer, den sørger for at dildoen sitter godt på alle glatte overflater. Fest dildoen på veggen og kjør doggystyle, eller sett den på en stol og ri den hardt. Sugekoppen gjør det også mulig å feste dildoen i de fleste strap-on belter. Dobbeldildoer er dildoer som kan brukes i begge retninger, f.eks. mellom to jenter, eller til dobbelpenetrering. Du har kanskje sett dem på film, men nå har du sjansen til å prøve det selv!

Har du en dildo med sugekopp? Sett den i et strap-on belte fra Pipedream så har du plutselig din egen perfekte strap-on dildo! Har du lyst til å prøve dobbelpenetrering finnes det egne dildoer for dette, vi anbefaler King Cock Double Penetrator. Nytelse.no har også et stort utvalg innen dobbeldildoer for par som vil kose seg sammen.

#5 Dildo til analsex?

Alle dildoer med sugekopp eller annen bred base kan fint brukes til analsex. Unngå bruk av dildoer uten base til dette, da det ikke vil være noe som hindrer at dildoen glir helt inn i deg. Analsex er en skjult glede mange ikke har utforsket enda, men de siste årene har flere og flere fått øynene opp for denne typen nytelse. Analsex er like populært hos menn som hos kvinner!

Vi anbefaler en litt mindre og tynnere dildo til analsex hvis du ikke har mye erfaring, f.eks. Basix Dildo 6″ (15 cm). Se etter en dildo med bred base, gjerne de modellene som har sugekopp eller realistiske testikler. Det sikrer trygg bruk.

#6 Slik tar du vare på dildoen din

Godt vedlikehold er viktig for alle typer sexleketøy. Vask og rens dildoen etter bruk, og pass på at den er helt tørr før du legger den ned i skuffen igjen. Har du en dildo i silikon kan den kokes for å desinfisere den helt, men du trenger ikke gjøre det hver gang.

Du får kjøpt egen dildorens som desinfiserer og renser dildoen etter bruk. Skyll dildoen i varmt vann, ta en liten mengde rens og smør den over dildoen før du lar den tørke. Da er den klar til neste gang du skal kose deg.

Lidenskapen returnerer

  Lidenskapen returnerer Det hadde vært en lang dag på kontoret uten at jeg var i nærheten av å bli ferdig med arbeidet. Da jeg

Hett i vaskekjelleren

  Lenge siden Karin sitter alene i leiligheten sin. Hun sløver i sofaen, ved tv`en. Sitter og nipper til ett glass vin. Tenker på at

Tre gutter + meg

Isbiter i solen Jeg la teppet på solstolen min og la meg ned. Det var så utrolig digg at solen endelig var kommet frem, og