G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg. Stikk langfingeren inn og let med en «kom hit» bevegelse. G-punktet kan også stimuleres ved samleie, da gjerne bakfra. Det aller beste alternativet er kanskje å bruke et leketøy som er laget for å stimulere g-punktet. Mange har hørt om sprutorgasme, og noen har kanskje opplevd det. Sprutorgasmer får du ved å stimulere g-punktet på riktig måte.

Dette er veien til den perfekte sprutorgasme! 

G-punktet ligner litt på mannens penis og består av følsomme nerver og kjertler. Noen jenter får orgasme når punktet stimuleres, men ikke alle. Skal man oppnå en slik orgasme man har hørt så mye om, er det viktig at g-punktet stimuleres jevnt over tid.

Mange mener at følsomheten kan trenes opp. Med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen for å oppleve en kraftig g-punkts orgasme. HER finner du et stort utvalg vibratorer som kan gi deg g-punkt orgasme!

FIFTY SHADES DARKER – DESIRE EXPLODES G-PUNKT VIBRATOR
En g-punkts vibrator fra Fifty shades of Grey, som absolutt er verdt å ta en titt på! Den er elegant, kraftig og har doble motorer som stimulerer G-punktet og skjeden!
Kjøp denne HER!

FUN FACTORY MOODY
Moody en en veldig allsidig vibrator! Den passer like godt til stimulering av han prostata, som til stimulering av hennes g-punkt! Den har en bred base, som vil stimulere området rundt skjeden. Moody er for de som vil ha det lille ekstra!
Kjøp denne HER!

FIFTY SHADES OF GREY – INSATIABLE DESIRE G-PUNKT VIBRATOR
Klassisk G-punkt vibrator med kurvet tupp i hudvennlig silikon, vibratoren har 10 ulike vibrasjonsmoduser som garantert føles fantastisk mot G-punktet eller klitoris. Dette er et godt og rimelig alternativ!
Kjøp denne HER!

Uten-navn-9

 

 

Mange rabbitvibratorer har bøyd tupp, som skal stimulere g-punktet. En rabbitvibrator stimulerer vaginalt og klitoris samtidig, noe som byr på en enda bedre opplevelse! Mange kvinner er helt avhengige av at klitoris blir stimulert for å oppnå orgasme, og da er en rabbit den beste løsningen. Se et enormt utvalg HER!

Uten-navn-10