Smaken av suksess!

Den 20. dagen på rad med orgasmen duvende gjennom kroppen, og jeg visste at det skulle være mer. For hver eneste dag hadde opplevelsen blitt mer spennende og sexen blitt råere. Vi turte mer. Vi utforsket, fantaserte og opplevde nytelse så intens at kroppen ble helt utslitt. Musa mi reagerte nå umiddelbart på berøring, fordi det nå lå så mye forventning og kåtskap som pulserte i kroppen min. Vi hadde åpnet én gave hver dag i 24 dager, for å virkelig få følelsen av hvordan denne kalenderen er som adventskalender. Vår egen adventstid, allerede i oktober! Adventskalenderen hadde åpnet nye dører hos oss begge og vi hadde utforsket analsex, rollespill, nye sexleketøy, smerte og nytelse i skjønn harmoni! Vi hadde også tatt steget og invitert andre inn i sexlivet vårt. Vi hadde blitt tøffere og mer frisinnede, takket være denne “adventstiden”!

I det øyeblikket jeg fikk vite at første erotiske adventskalender var ferdig produsert, kastet jeg meg i bilen og kjørte ned til Nytelse for å hente den. Vi har jobbet tett sammen siden i fjor for å skape en kalender som skulle tenne gnisten i det norske folk, og som takk skulle jeg være den første som fikk teste kalenderen. Jeg har kommet med tips til hvilke type produkter jeg ville hatt med, testet enkelte produkter for å sjekke kvaliteten og kommet med strenge krav! Og ENDELIG var kalenderen vi har jobbet så mye for ferdig! Jeg gledet meg til å se hvilke produkter som havnet i det endelige resultatet.

Når vi la alle gavene utover sengen hjemme etter de 24 dagene og så det vi egentlig hadde fått , kunne vi ikke tro det! SÅ mye fint i en kalender som koster så lite!
Kristian kaster meg ned på sengen i haugen av leketøy og sier «Nå har vi fått en komplett samling med leketøy, vi. Hva vil du leke med nå?» Han er myk. Han ser på meg og smiler litt, før han strekker seg etter et leketøy. «Denne?» sier han og drar et leketøy over leppene mine. Jeg lar tungen slippe ut av munnen og lar den leke med leketøyet, som for å minne Kristian på hva den tungen egentlig er i stand til. «Du liker den!» sier han, mens han studerer nøye hvordan jeg frister han.

Jeg kjente hvordan musa mi omtrent ba om å bli tilfredsstilt, men hva skulle jeg velge nå?! Produktene jeg noen måneder tidligere hadde godkjent til denne kalenderen, lå og fristet meg. Men det var så mye annet deilig også. Hvordan skulle den lille kroppen min takle alt dette? En enorm kåthet kastet seg over meg som en bølge! Vi hadde jo vært igjennom alle produktene, men denne kvelden skulle vi velge våre favoritter!

Den kvelden jobbet vi oss gjennom alle lekene, en etter en. Etter min tredje orgasme måtte jeg slappe av litt. Jeg hadde opplevd å blitt fylt opp, jeg hadde blitt tatt til himmels av kraftige vibrasjoner og jeg hadde opplevd å kjenne nytelse på en måte jeg ikke trodde var mulig.

Jeg lå utslitt i sengen og samlet krefter, og jeg sovnet nok litt. Plutselig kjente jeg hvordan Kristian beveget seg taktfast ved siden av meg. Jeg tittet bort på han og han lå med et lurt glis rundt munnen. «Hva gjør du?» sa jeg mens jeg gjorde så godt jeg kunne for å samle meg litt. «Jeg kunne ikke la være å prøve denne, og når du allikevel sov…..» Jeg så hvordan han elsket det nye leketøyet, som bare var til han. Og selv om jeg helst skulle sett hele den deilige opplevelsen han hadde, så digger jeg at han tok initiativet til å nyte!
Jeg reiste meg halvveis opp i sengen og studerte den deilige mannen ved siden av meg. Store blodårer pulserte rundt på kroppen hans og han var varm. Jeg la hendene rundt leketøyet hans og tok over kontrollen, slik at han bare kunne nyte. Han la hendene sine bak nakken sin slik at han fikk et bedre overblikk over meg.

Jeg lå på sengen foran han i en liten sort tangatrusa. Brystene mine strøk over kroppen hans nå og da, og den myke huden min var blitt lett rosa og varm. Jeg spyttet på kuken hans så det ble mer glid og lot penis gli inn i leketøyet mens jeg slikket ballene hans mykt. Han stønnet og jeg kjente at lårene hans spente seg. Jeg skjønte på lydene hans at han elsket måten det nye leketøyet klemte rundt penis samtidig som jeg slikket og sugde. Til slutt klarte jeg ikke stå imot mer, og måtte kjenne smaken av han. Jeg la leketøyet til side og tok hele den stive staken hans i munnen. Jeg lot tungen leke mykt rundt penishodet mens jeg forsiktig masserte ballene hans med hånden.

Jeg tok kuken hans dypt i munnen og han stønnet høyt som et tydelig tegn på at han nærmet seg klimaks. Jeg fortsatte å suge og slikke, for i dag ville jeg ha hele opplevelsen. Plutselig ble han hakket hardere og sekunder etter spruter den deilige, varme væsken inn i munnen min. Kroppen hans er anspent og han holder hodet mitt i et fast grep. Jeg fortsetter å dra leppene over kuken litt til, før jeg trekker meg unna. Sæden hans renner ut av munnen min og nedover brystene mine, og jeg står foran han slik at han virkelig får studert meg. Og jeg trenger vel ikke nevne at han elsker det han ser? Nok en gang hadde en kalendergave gitt oss en ekstra spennende opplevelse! Jeg hadde mildt sagt fått smaken av hvilken suksess denne kalenderen var for oss!

Jeg skal være helt ærlig med dere når jeg gir tilbakemelding på denne kalenderen! Jeg skal gi dere den samme dommen, som om dere var en god venninne!

Dette er en kalender som kan ta sexlivet fra 0-100! Den inneholder virkelig helt fantastiske produkter, til en billig penge. Her får du litt av alt, og man kan virkelig utforske og kose seg! Det beste med kalenderen er at man hver eneste dag får en sexy liten gave, og vi har tidligere år åpnet gaven på morgenen sammen og vært småkåte hele dagen.

Om du har en partner som ikke er 100% med på hele sexleketøy-greia, så er det her helt seriøst en helt unik mulighet til å konvertere han/henne. Kalenderen er pen og innbydende, og selv om lekene er rå, så er de delikate. Vi hadde noen helt vanvittige opplevelser med denne kalenderen! Produktene er i god kvalitet i forhold til hva man betaler og jeg mener at kalenderen passer like godt til alle. Hver eneste pakke passer ikke like godt til både gutter og jenter, såklart, men sånn er det med sexleketøy! Vi er et par som mener at begge fikk like mye glede ut av den, og vi har brukt MYE sexleketøy i vår tid.

Du får kjøpt en erotisk adventskalender hos Nytelse.no, men fort deg, det er snart tomt!

Eat ass day

I dag er det Eat ass day, men hvordan bør den feires og hvordan går man frem for å få nytelse i og rundt analen?

Den deilige jaktturen – Del 2

Nei, sier jeg forsiktig. –Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi

Den deilige jaktturen – Del 1

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta. Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Jeg gledet meg ekstra i år,