Womanizer starlet med spesialutgave

Womanizer starlet, har nå kommer med en ny versjon! Womanizer har forandret sexlivet til tusenvis av kvinner og fornyet måten vi ser på sexleketøy. På grunn av Womanizer så vet vi nå hva et sexleketøy kan gjøre for oss og hva vi kan forvente. Og jenter… Nå har det kommet en ny versjon! 

En deilig spesialutgave av Womanizer starlet har nå kommet på markedet og jeg er mildt sagt begeistret! Grunnen til at jeg elsker den er at den er en rimelig utgave av en Womanizer, men den er ikke dårlig av den grunn. Tvert imot! Den har alt som skal til for å imponere en Womanizer-fan!

Womanizer starlet i ny utgave. Bilde av produktet.

Hva er Womanizer Starlet Special Edition?

I likhet med de andre Womanizer-modellene så bruker denne utgaven sugeeffekt for å stimulere. Den sugende effekten oppnås gjennom noe som kalles Pleasure Air Technology. Klitoris suges forsiktig opp mot silikonhylsen med trykkbølger – det gir en unik følelse som aldri fører til nummenheten som kan være et problem med vanlige vibratorer.

Hvordan skiller Womanizer Starlet Special edition seg fra de andre?

Womanizer starlet Special edition skiller seg ut ved at du vil få den lukseriøse Womanizer-opplevelsen selv om du velger en rimeligere utgave. Den har en større silikonhette enn mange av de andre utgavene, noe som gjør den mer behagelig å bruke og den passer bedre for de sensitive. Du har også 6 forskjellige pulseringsnivåer å velge mellom, hvor det øverste nivået er kraftigere enn tidligere modeller!

Womanizer starlet i ny utgave. Bilde av par.

Lise har testet Womanizer og er svært begeistret over effekten

“Det var som om all den seksuelle energien i hele kroppen min ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom fart, og jeg fikk en så intens og altoppslukende orgasme at jeg mistet fullstendig kontroll over kroppen min. Ut av munnen min kom en lyd så høy, at jeg skjems enda! Hehe.. En blanding av stønn og brøl! Kjempesexy sikkert… kjæresten min tittet på meg mens jeg lå og flirte.

«Herregud, hva skjedde nå?! Hva er det der for noe?!» Jeg klarte ikke slutte å le, av min egen reaksjon. Womanizer hadde helt klart gitt meg en ny seksuell opplevelse. Jeg kom i løpet av 20 sekunder!  Det er sjelden jeg tvinger noen til å kjøpe et leketøy, men denne gangen må jeg nesten insistere på at du skaffer deg en Womanizer. Den passer til lek både alene eller med en partner. Den bråker litt, men det er nesten bare et pluss i denne sammenhengen. De sier at kvinner som aldri har opplevd orgasme, får kjenne hvordan det er med Womanizer. Og jeg tviler ikke et sekund! Jeg klarer ikke forklare akkurat hva som skjer når man bruker dette leketøyet, men kombinasjonen av vakum og vibrasjoner er helt vill! Jeg er i ekstase, dere. Og det kan dere bli også. Denne passer til alle kvinner, enten du er veldig følsom, eller om du trenger veldig hard stimulering”.

Kjøp Womanizer Starlet Special Edition hos Nytelse.no!

 

Eat ass day

I dag er det Eat ass day, men hvordan bør den feires og hvordan går man frem for å få nytelse i og rundt analen?

Den deilige jaktturen – Del 2

Nei, sier jeg forsiktig. –Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi

Den deilige jaktturen – Del 1

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta. Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Jeg gledet meg ekstra i år,