Hvordan få en strammere skjede, sterkere orgasmer og mer nytelse? Svaret er vaginakuler! Vaginakuler er små kuler eller egg som plasseres i skjeden og som man ved hjelp av muskelkraften skal prøve å holde på plass. Mange føler behov for å stramme opp skjeden etter fødsel eller etterhvert som man blir eldre. I nyere tid har også kulene kommet med vibrasjoner, roterende kuler på innsiden og andre funksjoner som fører med seg nytelse og pirrende opplevelser. 

Vaginaegg og kuler kan deles inn i to typer: Den ene typen brukes til trening av bekkenbunnsmusklaturen for å få en strammere skjede og den andre typen brukes til til deilig stimulering og nytelse!

Hvordan få en strammere skjede? 

Visste du at det var mulig å trene seg til en strammere skjede? Ved å trene bekkenbunnsmusklaturen får du en strammere skjede og du kan også kontrollere orgasmene, ettersom det er disse musklene som trekker seg sammen når orgasmen herjer i kroppen. En strammere musklatur vil derfor føre til kraftigere orgasmer og en trangere skjede! Etter fødsel eller etterhvert som man blir eldre så kan enkelte oppleve urinlekkasjer fordi musklene i underlivet blir slappere. Hyppig trening med vaginakuler gjør at du får bedre kontroll på musklene og derfor også får kontroll over musklene som holder urinen tilbake.

Hvordan bruke vaginakuler? 
Man trener bekkenbunnsmusklaturen ved å gjøre øvelser som kalles kegeløvelser og går ut på at du skal stramme bekkenbunnsmusklaturen i intervaller. Mange syntes det kan være vanskelig å stramme disse musklene riktig, men se for deg at du skal knipe av urinstrålen. Knip, slipp, knip, slipp! Den enkleste måten å gjøre knipeøvelsen riktig er trening med vaginakuler, eller kegelkuler som det også kalles. Kulene plasseres i skjeden, ca én fingerlengde opp, og du skal ved hjelp av muskelkraften hindre de fra å falle ut. Kegelkulene kommer med forskjellig vekt, slik at du kan velge hvilken tyngde du vil trene med. Du kan bruke kulene i flere timer om gangen, hvis du ønsker. Du vil kjenne vaginakulene når du går eller jogger og dersom du velger store kuler så vil disse stimulere musklene i vagina og gi deg en pirrende opplevelse. Mange er redde for at vaginakulene kan forsvinne, men det gjør de altså ikke. Når du skal få vaginakulene ut igjen står du med spredte ben og slapper av i muskulaturen, da vil kulene komme av seg selv! Mange kuler kommer med snor for å trekke kulene ut.

Deilige orgasmer med vibrerende egg!

Selv om kegeløvelser med vaginakuler kan gi orgasme, så er det vibrerende egg du burde se etter hvis du virkelig ønsker stimuli på sitt beste! Denne typen egg kommer ofte med fjernkontroll eller kan styres via en app, slik at du kan plassere egget i vagina og styre det slik du ønsker. Mange gir også kontrollen til partneren sin for en erotisk opplevelse utenom det vanlige. Vibrerende egg med app kan styres over internett og derfor fra hvor man vil i verden. Disse er perfekt til par i avstandsforhold! Vibrerende egg kan brukes til både trening og nytelse. Hun vil kjenne at det vibrerende egget beveger seg i skjeden samtidig som de herlige vibrasjonene vil stimulere de samme musklene som trekker seg sammen ved orgasme.

 

Se hele utvalget av egg og kuler hos Nytelse.no!