Massasjestaven er ikke lenger et apparat for å løse opp i stive og støle muskler, det har blitt et av verdens mest populære (og beste) sexleketøy! Da jeg fikk muligheten til å teste Le Wand ble jeg henrykt over å få en smakebit av leketøyet alle kvinner snakker så varmt om!

Jeg er fornøyd fra første sekund! Dette er en massasjestav med luksusfølelse. Den ligger i en nydelig eske, det er brukt gode materialer og den gode kvaliteten er ganske tydelig. Le Wand er oppladbar, men det tar overraskende kort tid før den er fulladet og klar til bruk! Jeg er skeptisk til hvor mye kraft den kan gi meg når den kun går på batterier, det betyr vanligvis at du har et leketøy som enten går på «halv fart» eller som er kaputt før jeg er det..

Jeg legger meg godt under dynen og finner frem en småfrekk film for å sette igang lysten. Når jeg ser «skuespillerne» bruke samme leketøy som nå venter på meg, blir jeg så kåt av jeg ikke holder mange sekundene. Jeg finner frem min nye massasjestav og knoter litt med å starte den, fordi den kommer med reiselås! Klassisk feil alle gjør, hm? Men hold + og – inne i 3 sekunder, så er den av! Jeg stryker massasjestaven over brystene, lar den gli over magen og nærme seg klitten som allerede er fuktig og hoven av forventning. Når staven glir lett over sprekken min er jeg sikker på at det alene kan få meg til å komme. Massasjestaven har en vanvittig kraft, mye bedre enn de fleste andre jeg har testet! Jeg presser staven inn i sprekken min og de heftige vibrasjonene sprer seg ut i hele underlivet mitt.

Personlig liker jeg best mer presis stimulering av klitten, men jeg vet jo resultatet av dette.. Så heftig og dyp stimulering fører til bedre og lengre orgasmer! Klitoris går langt inn i kroppen og nå føles det virkelig ut som om stimuleringen går dypt, dypt inn. Jeg klarer ikke ligge i ro og etter få minutter får jeg en orgasme med en sjelden kraft til meg å være!

Hvis du er ute etter en skikkelig god massasjestav som leverer på alle punkter, så er Le Wand veien å gå. Den er lukseriøs, ekstremt kraftig, har et mykt og perfekt designet hode, er lett å kontrollere og har en batteritid på 3 timer. Massasjehodet er fleksibelt, noe som irriterer meg litt, men jeg forstår at dette gjør den mer brukervennlig. Du kan kjøpe tilleggsutstyr til Le Wand massasjestav, som gjør at du kan massere f.eks g-punktet også.

Le Wand massasjestav får du kjøpt hos Nytelse.no!
Testet og skrevet av Jeanine.