Test av større penis!

Jeg har testet en ting, som jeg vil fortelle dere om. Jeg skjønner at kanskje dere er litt skeptiske, men åpne opp sinnet deres! Sex er gøy fordi det er spennende, og fordi det er så mange muligheter, så her er det bare å prøve.

Jeg vil nå prøve å fortelle dere hvorfor Fantasy X-Tensions er så vanvittig kult! Dette er et produkt som ikke bare er for de som er misfornøyde med egen penisstørrelse, men det er for de som syntes det er kult å gi penisen «superkrefter». Du kan altså få din egen penis til å vibrere f.eks. Helt sykt rått!

Om du er fornøyd med størrelsen eller ikke, det kan være spennende å utforske nye penisstørrelser, både for han og henne. Og nå kan du få større penis, uten dyrt utstyr, medikamenter eller operasjoner. Fantasy X-Tensions er penishylser som du trer utenpå penis, og dermed får opptil 66% tykkere penis og 10 cm til å skryte av!

Veldig, veldig mange damer syntes det er digg å tøye grensene litt når det kommer til størrelse. De fleste bestiller jo større dildoer enn det som er naturlig. Selv testet jeg en X-tension med elskeren min, og det var vanvittig pirrende. Jeg syntes følelsen av å «fylles» helt er utrolig digg. Når det nesten er på grensen til litt vondt til å begynne med! Og vi har testet mange store dildoer, og det har vært spennende, men når den faktisk sitter fast på partneren er det veldig sexy! Og han tok det ikke som en fornærmelse, for jeg mente ikke at han hadde liten penis. Men han så på det som en dildo han holdt med penis istedenfor hendene, og som han fikk like mye nytelse av. Jeg anbefaler alle å prøve, fordi det er en utrolig opplevelse som man ikke kan oppnå på noen andre måter!

Hvis noen av dere har erfaring med disse penishylsene, så skriv det gjerne i kommentarfeltet!

Tent av tilskuer

Jeg og barndomsvenninnen min Amanda har et bror og søster forhold. Vi vokste opp omtrent sammen, og har alltid vært relativt nære hverandre. Vi endte

BDSM for nybegynnere!

Når man skal prøve noe for første gang, uansett hva det måtte være, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til