To jenter tester leketøy sammen

Det var lenge siden jeg hadde hatt en ny erotisk opplevelse. Jeg er en jente som er med på det meste, og det er veldig lite som overrasker meg. For å oppleve mest mulig gøy har jeg blitt en del av en liten facebookgruppe der jenter deler tips og erotiske erfaringer. Hensikten med gruppen er rett og slett å inspirere! De siste ukene er det særlig et leketøy som har vært et brennhett tema, en massasjestav som skulle være helt ulik alle andre. Jeg lå i sengen og leste om de ulike erfaringene. Jentene deler detaljer som er så brennheite at jeg blir fuktig mellom bena etter få sekunder. Det er spesielt en kommentar som skiller seg ut: «Den er spennende alene, men jeg skulle like å teste den sammen med noen…». Jeg likte kommentaren hennes og før jeg gikk til sengs den kvelden hadde vi en avtale.

Fredag kveld gikk jeg med spente steg gjennom Larviks gater. Vi skulle møtes hjemme hos henne. Vi hadde tekstet mye frem og tilbake, og hadde skapt en felles fantasi som vi ønsket å virkeliggjøre. Jeg hadde fortalt hva jeg likte, hun hadde gjort det samme. Hun likte å være dominant, noe jeg elsket tanken på! Jeg hadde kledd meg slik jeg fikk beskjed om, kun kåpe og lekkert undertøy. Alt jeg visste om henne var navnet, Martine.

Jeg banket på døren og verdens vakreste kvinne åpnet døren. Hun hadde mørkt hår i store bølger som veltet seg nedover ryggen. Martine hadde et blikk som tenner meg umiddelbart, mørke øyne som ser deg rett inn i sjelen. Men det mest overraskende: hun var naken. Jeg digger denne selvtilliten. Brystene hennes er en perfekt håndfull. Hun er liten og tynn, så de passer perfekt til kroppen hennes. Kroppen er tatovert, solbrun og jeg kan se de glinsende leppene hennes mellom lårene.

Hun tar tak i kåpen min og trekker meg inn døren, og uten å si et ord kysser hun meg mykt.  Leppene våre berører hverandre kun et sekund, men fitta mi våkner umiddelbart og jeg kjenner at trusen allerede er våt. Martine tar meg i hånden og trekker meg gjennom leiligheten. Lyden av rolig musikk fyller alle rom og alt er ryddig, pent dekorert og det henger store bilder av sexy kvinnekropper overalt. Hun åpner døren til soverommet og viser meg inn. I samme sekund som døren lukker seg bak oss, skyver hun meg inn mot veggen. Med bestemte hender åpner hun kåpen min og skyver den nedover skuldrene mine. Jeg kan ikke annet enn å nyte synet av henne. Hun biter seg forsiktig i leppen da hun endelig får se det røde undertøyet jeg har valgt, og som i en film stønner hun lavt.

Jeg klarer ikke styre meg lenger og trekker henne mot meg. Vi forsvinner inn i et heftig kyss. Lidenskapen i rommet er intenst og hun legger ikke skjul på kåtskapen sin. Hun rygger mot sengen og trekker meg med seg. Vi velter ned på sengen og hun er rask med å rive av meg brystholderen. Hun kysser, bitter og masserer puppene ivrig.

Jeg er så våt at jeg nesten skammer meg, men måten hun elsker kroppen min gjør at jeg nesten glemmer det. Lysten etter å kjenne på henne er nå altoppslukende. Jeg stryker hånden oppover låret hennes og lar fingrene gli inn mellom leppene. Hun stønner mykt og presser seg mot hånden min slik at jeg kommer enda dypere inn i henne. Hun er kliss våt, varm og trang rundt fingrene mine. Martine begynner å ri hånden min og jeg elsker hvordan hun tar kontrollen over situasjonen!

Hun snur seg og vender ansiktet sitt ned mot den gjennomvåte trusen min. Martine ser på meg og smiler forventningsfullt. Jeg kjenner at hun trekker trusen til side og jeg kjenner en kjølig bris over fitteleppene mine. Det tar ikke mange sekundene før jeg også kan kjenne hennes varme pust, og pulsen min øker betraktelig! Når hun lar en myk tunge gli sakte over musa mi, må jeg holde meg fast i lakenet for å ikke lette fra madrassen. Hun lar tungen gli mykt over klitoris og nå er jeg så kåt at jeg er helt varm i hodet. Idet jeg nesten når klimaks, trekker hun seg unna og smyger seg bort til nattbordskuffen.

Hun trekker frem massasjestaven som jeg har hørt snakk om i ukesvis. Hun gir den til meg og jeg tar en rask kikk på dem, mens hun lar en massasjeolje dryppe ned i skrittet mitt. Oljen er kald, noe som vekker alle nervene der nede. Massasjestaven har en sprek farge og jeg kjenner at det er kvalitet jeg holder i hendene. Hun tar den fra meg og dytter meg ned mot madrassen. Jeg legger meg bakover og bestemmer meg for å bare nyte. Martine vet hva hun vil, så det er nytteløst å kjempe imot.

En svak, svak rumling høres i rommet og pulsen min øker. Leketøyet er nesten lydløst, men nå er kroppen min så skrudd på at jeg kunne hørt en knappenål falle. Martine fører massasjestaven bestemt over musa mi og vibrasjonene trenger seg inn i kroppen min. De går så dypt at de virkelig når de innerste nerveendene og det føles ut som om jeg ikke kan takle så mye nytelse på en gang!
Martine vet tydeligvis hva jeg opplever, for hun smiler og justerer opp vibrasjonene enda noen flere hakk. Jeg stønner høyt, for nå mister jeg kontrollen over egen kropp. Jeg klarer ikke ligge i ro og angriper Martine i et vilt og nærmest dyrisk kyss. Hun er like ivrig som meg og lidenskapen i kysset vårt er virkelig magisk. Kroppen min trenger mer, mer av henne. Jeg begraver ansiktet mitt i fitta hennes og slikker de myke leppene hennes. Hun stønner høyt og vrir seg i nytelse.

Hun trykker igjen på massasjestaven og fører «håndtaket» inn i meg. Dette leketøyet overrasker på nytt. Massasjestav og vibrator i samme leketøy, og begge tar pusten fra meg med uvanlig kraftige vibrasjoner. Hun suger og slikker på klitten min, mens vibratoren stimulerer meg med dype vibrasjoner.

Martine er så vågal, vill og helt uten skam. Hun snur seg og setter underlivet sitt mot den andre siden av massasjestaven, så hodet på staven vibrerer og stimulerer hennes klitoris. Dette er virkelig en gavepakke som kan brukes i begge ender, på flere spennende måter! Vi støter på massasjestaven fra hver vår ende og etter et par intense minutter kjenner jeg orgasmen bølge gjennom fitta mi. Martine masserer klitten min med fingrene sine og hun slipper også orgasmen løs når hun hører mine lyder og ser hvordan jeg rister i en herlig orgasme.

Minutter senere ligger vi i sengen, helt utslitt begge to. Martine ser på meg. «Hei», sier hun. «Hei, du» sier jeg og flirer. «Var den verdt det?» Jeg må flire igjen. Nå fulgte det jo med noe ekstra til min opplevelse, men at massasjestaven ROMP Flip var verdt snakkisen er jeg ikke i tvil om et eneste sekund. Den kan brukes i begge ender, som en klassisk massasjestav og som en vibrerende dildo. Så fra nå av trenger jeg virkelig bare et leketøy. Dette er et uvanlig godt leketøy og at jentene har snakket om den i flere uker er ikke rart!

Denne novellen er sendt inn av Martine. Ønsker du å få publisert din erotiske novelle? Send den til novelle@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,-

ROMP Flip kan kjøpes hos Nytelse.no

Den ultimate blowjob!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no, og nyheten alle vil ha, er Sam Neo, som gir den ulimate sugejobben. I en