Tonje tester Satisfyer Luxury!

Jeg bruker hver eneste mulighet til å rose sexleketøyet Womanizer opp i skyene, fordi det er et leketøy som virkelig er bra og det er viktig for meg at alle vet det. Som nettredaktør i Nytelse.no er jobben min å formidle informasjon om hvilke sexleketøy folk bør satse på, og Womanizer har stått øverst på plakaten så lenge jeg kan huske. Men så kom Satisfyer Lyxury…

Hva er forskjellen på Womanizer og Satisfyer Luxury?
Felles for Womanizer og Satisfyer Luxury er at en liten silikonhette plasseres over klitoris og trykkbølger blir sendt direkte mot klitoris og på den måten blir alle nerveendene stimulert samtidig. Det har skjedd mye siden første Womanizer kom på markedet og de har virkelig perfeksjonert denne teknikken. Satisfyer kommer ikke helt opp på samme nivå når det gjelder trykkbølgestimuli, men den har noe som Womanizer ikke har: Vibrasjoner!

Det har kommet flere versjoner av Satisfyer og de tidligere modellene har etter min mening ikke nådd helt opp dit den bør være, men den nyeste utgaven vekket virkelig min interesse og den leverte alt hva den lovet. Den har et ekstremt lekkert design og stimulerer på en så perfekt måte at en skulle tro vi hadde vært elskere i mange år. Kombinasjonen av trykkbølger og vibrasjon er rett og slett fantastisk!

Min test av Satisfyer Luxury!
Når jeg fikk det nye leketøyet i hendene første gang ble jeg fra meg av begeistring over designet. Den er rett og slett helt nydelig, og man kan se at det er et kvalitetsprodukt som det er lagt ned mye arbeid i. Jeg startet produktet og reaksjonen kom umiddelbart, «dette er garantert en suksess»! Og suksess ble det. Suksess ble faktisk oppnådd for min del på under et minutt! Og den kvelden ble suksess oppnådd igjen og igjen, hvis du skjønner hva jeg mener. Dette er en drøm av et leketøy!

Dette syntes jeg om Satisfyer Luxury: 
Satisfyer Luxury er et helt vidunderlig produkt som lett kunne dyttet Womanizer av pallen! Jeg vil nevne at den er lettest å bruke for kvinnen selv, slik at hun kan føle seg frem til der det er deiligst for henne. Hvis du bommer på klitoris med dette leketøyet, får du nemlig ikke så mye ut av den. Hvis en partner ønsker å tilfredsstille kvinnen med dette, så er det viktig å kunne kommunisere tydelig! Du må treffe klitoris, men da blir du virkelig belønnet for treffsikkerheten også. Jeg brukte litt tid på å bli kjent med knappene på dette leketøyet, men det er egentlig ganske enkelt i bruk. Den runde knappen styrer vibrasjonene og du holder inne + for å slå trykkbølgene av og på. Et enkelt trykk på + eller – justerer trykkbølgene opp og ned. Alt i alt får dette leketøyet terningkast 5!

 

 

Frekk Valintine´s Day

Det er veldig ofte lagt opp til at Valentine´s Day  skal være romantisk, men hvorfor ikke gjøre den frekk i år? 8 av 10 Nordmenn

Mandag morgen i galleriet

Mandag er som regel en stille dag i galleriet, så jeg pleier å bruke første del av dagen til en liten vask av gulv og