Visste du at det er viktig å trene bekkenmusklene for å unngå plager som ufrivillig urin- og luftlekkasje og for å få bedre sex?

Veldig mange er flinke til å trene bein, armer, skuldre, mage og rygg. Men de fleste glemmer å trene viktige steder som underlivet! Det er kanskje ikke så mange som tenker på akkurat dette stedet – for hvorfor skal man egentlig trene underlivet sitt?

Hele 60% av kvinner har problemer med å oppnå orgasme ved vaginal stimulering. Man tenker ikke over årsaken til hvorfor det er slik, og heller ikke at man kan gjøre noe med det. Slappe bekkenmuskler kan være årsaken til at du sliter med å få vaginal orgasme. Det er faktisk 1 av 3 kvinner som sliter med effekten av svake bekkenmuskler, spesielt etter en fødsel. Trening av bekkenmusklene gir deg mer kontroll, også når du har sex! Økt kontroll og sterkere bekkenmuskler gir deg mer utholdenhet, økt følsomhet og en strammere vagina.

Elvie Trainer animasjon

Forebygg plager med korte treningsøkter

Om du har født barn kan musklene i underlivet bli slappere. Man merker det kanskje ikke med en gang – plagene kan komme først i 40 – 50 års alderen. Inkontinens er en lekkasje av urin som kan være følgene av slappe bekkenmuskler. Dette kan skape mange problemer sosialt siden man prøver å unngå å le, nyse, gjør spesielle bevegelser eller aktiviteter der magemusklene strammes. Derfor er det veldig viktig å trene musklene i underlivet for å unngå akkurat dette.

Man tror kanskje at det kun er eldre mennesker som får disse plagene, men det stemmer ikke. Ja, det er flere eldre enn unge som får disse plagene, men alder trenger faktisk ikke ha noe å si. Disse plagene kan komme selvom du er ung. Slappe bekkenmuskler kan gi «usynlige» plager som dårligere sex, lavere selvtillit og lavere sexlyst. Elvie Kegel gjør treningen enkel og morsom med korte økter på rundt 5 minutter 3 – 4 ganger i uken.

Tren deg opp til en sterkere orgasme!

Det har nå kommet en fantastisk løsning som hjelper deg med å styrke bekkenmusklene dine og forteller deg hvordan treningen går dag for dag! Elvie Kegel er din nye personlige trener som gir resultater på under fire uker. Følg øvelsene i sanntid via Elvie Trainer appen på telefonen, korte økter styrker musklene og gir deg mer kontroll i underlivet.

98% av kvinnene som har prøvd Elvie Kegel opplever forbedringer på under 6 uker. Trening av bekkenmusklene gir deg mer kontroll, økt følsomhet og kraftigere orgasmer. Slik kan du faktisk trene deg til en kraftigere orgasme!

Elvie Kegel er designet for effektive kegeløvelser. Følg øvelsene i appen, sett personlige mål og se resultatene forbedre seg. Elvie Kegel har sensorer som måler både bevegelser og trykk, det gir mer effektive øvelser. Settet inkluderer en flott oppbevaringsboks som også fungerer som en trådløs lader. Det gjør det enkelt å ta med Elvie Kegel på reiser eller lignende – praktisk!

Elvie Kegel er laget i ren medisinsk silikon for økt trygghet og bedre komfort. Kegeltreneren er 100% vanntett og oppladbar, du får hele 1 måned brukstid pr. lading ved normal bruk!

Slik bruker du Elvie:

Elvie Kegel appstyrt bekkenbunnstrener får du hos Nytelse.no!