Et godt glidemiddel er den enkleste og raskeste veien til et bedre sexliv. Det finnes intet verre enn «tørr» sex. Fuktighet og glid reduserer friksjonen, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gi økt nytelse til begge. Hvilket som helst sexleketøy blir mye bedre med et riktig glidemiddel. Men hvordan velge riktig glidemiddel?

Det finnes hundrevis av glidemidler på markedet og det kan være vanskelig å velge. Men her er et par enkle tips du bør følge for å finne det glidemiddelet som passer best for deg!

Silikonbasert eller vannbasert?
Velger man et silikonbasert glidemiddel, så velger man et glidemiddel som holder lenge og som er godt egnet til herlige lange samleier. Silikon trekkes ikke inn i huden og tørker derfor ikke ut selv ved heftig lek. Vår anbefaling er Stay Slick glidemiddel, et silikonbasert glidemiddel som passer perfekt til deilige hyrdestunder!

Men hvis tanken er å leke seg med et deilig sexleketøy laget i silikon, bør man absolutt velge et vannbasert glidemiddel. Silikonbaserte glidemidler vil ødelegge silikonen i leketøyet ditt, hvis ikke du er veldig flink til å vaske leketøyet ditt VELDIG godt umiddelbart etter bruk! Men vi anbefaler i aller høyeste grad å bruke et vannbasert glidemiddel til leketøy i silikon.  Vår anbefalte vannbaserte glidemiddel er Stay Wet med Aloe Vera!

Velg et glidemiddel uten sukker!
Se etter et glidemiddel uten Glycerin (sukker)! Sukker er som kjent «maten» til bakterier og man vil helst unngå å gi næring til fremmede bakterier i underlivet.

Hvilket glidemiddel velger man til Analsex? 
Det finnes glidemidler som er tilpasset analsex. Disse glidemidlene er ofte litt tykkere i konsistensen enn vanlige typer. Stay Wet glidemiddel anal er et litt tykkere glidemiddel som passer perfekt til analsex. Glidemiddelet er vannbasert, så det passer veldig godt til alle typer sexleketøy også!

Gliddemiddel og oralsex?
Det finnes en rekke vannbaserte glidemidler som er helt ok å få i munnen, men for sin egen del bør man velge et glidemiddel med smak da de er beregnet på nettopp oralsex. Handi pop er et eksempel på et glidemiddel til oralsex,  og dette er et glidemiddel som kommer med mange forskjellige gode smaker. Men  vær oppmerksom på at glidemiddel med smak inneholder sukker som bidrar til bakterievekst, men dette er ikke et problem dersom du vasker deg godt etterpå.

Et stort utvalg glidemidler for all slags bruk finner du hos Nytelse.no!