Vinn billetter til Nytfestivalen!

Nytelse.no er stolt sponsor av Nytfestivalen og nå trekker vi ut 1 vinner som får 2 billetter til Nytfestivalen.

Dette er NYT-festivalen: 

Festivalen arrangeres 6-8 november på Litteraturhuset i Oslo. Formålet er å bidra til bedre seksuell helse og dermed økt livskvalitet. Dette gjøres gjennom å sette positiv seksualitet på den offentlige dagsorden og skape oppmerksomhet og åpenhet omkring temaet. Dette vil bidra til å redusere fordommer og tabuer rundt å snakke om seksualitet og spre kunnskap om seksualitet og nytelse i hele sin bredde. Det blir tilrettelagt for dialog og debatt om positiv seksualitet på tvers av kjønn, legning, kultur og religion.

Kjersti Helgeland, Sustainable Passions, tok initiativ til festivalen i 2018 og kontaktet en rekke aktører som jobbet med positiv seksualitet. Responsen var utelukkende positiv, og mange ville bidra både i planlegging og gjennomføring. Den entusiastiske og varme mottakelsen både fra publikum og bidragsytere har gjort Nytfestivalen til et årlig arrangement, og nye tiltak som Nytcafé og -workshops har kommet til.

Se hele programmet for NYT-festivalen her!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å følgende:

  1. Følg @nytelse.no og @nytfestivalen på Instagram.
  2. Tag venner i innlegget. Hver tag er ett lodd.

Vinneren trekkes 21. september.

I denne uksens episode av Klimaks har Maria besøk av Kjersti som forteller historien bak den snakkende f***a som ble til da penisen kom for fort. Dette er en episode om viktigheten av å si ifra når kroppen ikke er fornøyd.

Hør episoden her, eller der du hører podcast:

 

Svigerinnens tunge

Storfamilien har leid et hus i Spania og i dag er det Maud og svigerinnen Janet sin tur til å slappe av ved bassenget mens

Våt kunst

Tidlig morgen i boligfeltet ,de fleste gjør seg klar for en ny dag på jobben . Det er lys i de fleste hus og kaffekoppen

Annerledes offentlig sex!

Offentlig sex er ulovlig, men gud, så spennende! Forrige romjul opplevde jeg noe så pirrende, og så spennende, at jeg bare MÅ fortelle om det!