Har du prøvd flere vibratorer som ikke fungerer så godt som du ønsker, eller har lyst til å prøve noe nytt? Da er Womanizer 2go absolutt noe vi kan anbefale deg!

Womanizer 2go er like kraftig som PRO40 og W500 selv om det er en mindre versjon – størrelse har ikke alltid noe å si. Du kan velge mellom 6 ulike intensitetnivåer fra forsiktig stimulering til orgasme kun på noen få sekunder! Den er laget av myk og deilig silikon for en mer behagelig følelse. Det følger også med en XL-hette for bredere stimulering. Den finnes i flere forskjellige farger.

Benita Sofie fra Nytelse.no har testet 2go, og her er hennes erfaring:

«Det er ingen hemmelighet at jeg har testet ut en god del leketøy i løpet av de siste årene. Det er kanskje ikke alt som har falt like godt i smak, men etter jeg begynte å teste leketøy for Nytelse.no har jeg blitt veldig positivt overrasket!

 

Personlig liker jeg best klitorisvibrator da det gir en mer intens orgasme. Det finnes mange ulike typer, det gjelder å finne en som passer perfekt for deg. Jeg hadde hørt mye bra om Womanizer 2go og vurderte å prøve den. Første inntrykket av vibratoren var at jeg likte utseendet veldig godt, den ser rett og slett ut som en stor leppestift! Men jeg trodde helt ærlig at den skulle være litt for hard, eller intens. Jeg bestemte meg likevel for å teste den, og det angrer jeg ikke på for å si det sånn!

Sliter du med å få orgasme? Jeg kan med hånda på hjertet si at den har blitt en av mine absolutt favoritter. Den gir en sugende og pirrende følelse som er helt sinnsyk! Når jeg sier jeg fikk orgasme etter ca. et halvt minutt så er jeg faktisk helt ærlig. Jeg ble virkelig satt ut siden den funka såpass bra. Klitoris ble sugd opp og stimulert på en utrolig måte som ikke mange andre vibratorer får til.

Siden den har såpass mange forskjellige intensitetnivåer så passer den til alle, selv om du har en veldig følsom klitoris. Noe annet positivt med den er at du kan ta den med i veska di hvor enn du går, og det er jo veldig praktisk.»

 

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer 2GO er mindre, enklere og mer stillegående – resultatet har i hvert fall ikke blitt dårligere!