Womanizer, hva er forskjellene?

Womanizer har tatt verden med storm og toppet listene for best solgte også i 2019. Men hva gjør Womanizer så spesiell og hva er forskjellen på modellene?

1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, hele 98%(!) nådde klimaks og for 80% av kvinnene skjedde det etter mindre enn 6 minutter! Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i den følsomme lille tappen. Dette er et leketøy som passer selv for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.

 


Vår nyeste Womanizer, Womanizer Liberty, med Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med trykkbølger! Womanizer Liberty kommer i en hendig reisestørrelse med magnetisk deksel for deg som vil ha den med deg overalt, men den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten.

 

Superkraftig sugevibrator for deg som vil ha det absolutt beste! Womanizer Premium suger og napper i klitoris med en unik effekt uten berøring. 12 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg perfekt nytelse når du vil! Womanizer Premium tar alt det gode og gjør det enda bedre. Orgasmene blir kraftigere og mer intense med Autopilot, en ny funksjon som lar deg lene deg tilbake og nyte varierte sugerytmer og -nivåer. Nyheten Smart Silence gjør Womanizer Premium nesten lydløs i bruk!


Den klassiske sugevibratoren fra Womanizer! Gi deg selv en gave du aldri vil glemme – Womanizer Classic har en unik effekt som suger og napper i klitoris uten berøring. Nyt 8 ulike nivåer med stadig økende stimulering, fra en myk start til intens orgasmeglede!

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig! Den unike Womanizer-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet. Womanizer Duo er vanntett, oppladbar og utrolig effektiv!

Ta en titt på de forskjellige Womanizer hos Nytelse.no!

Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til

Fitte i karantene

Norge ble stengt ned og familien fikk hjemmeskole og hjemmekontor. En prøvende tid for mange, men av og til fikk man noen minutter alene. Hun